Perfect Pixel

Redesign Site Web

Redesign site prezetare / Redesign site wordpress

Site-uri Create de Perfect Pixel
Redesign site de prezentare complet

Redesign site web & web design cu preturi incepand de la 450€

Cu membri ce depasesc 10 ani de experienta in web design si un numar de peste 1000 de proiecte finalizate, Perfect Pixel va oferim servicii premium de redesign site prezentare / redesign web profesional folosind ultimele tehnologii in domeniu: HTML5, CSS3, JavaScript, PHP 7.X, MySQL).

Procesul de creatie este urmat in detaliu pentru redesign-ul unui site web. Discutam in detaliu cerintele site-ului atat despre design cat si despre functionalitatea acestuia. In urma discutiilor, continuam cu faza de proiectare, web design, scriera codului si realizarea modulelor necesare. Dupa finalizarea acestor pasi, publicam site-ul web pe internet si verificam functionalitatea acestuia pe server.

Un site web creat de Perfect Pixel prin procesul de redesign se va incarca rapid prin optimizarea vitezei de incarcare, va fi listat in google prin optimizare SEO standard si sigur prin securizare standard.

Portofoliu Perfect Pixel
Perfect Design

Redesign site web: Prin serviciile noastre profesionale vei avea un site web profesional.

Cum asiguram calitatea unui site web profesional la care refacem design-ul?
Redesign site web de la concept la implementare

01.

Comunicare

Vom discuta in detaliu amanuntele site-ului web. Suntem atenti la tot ceea ce ne spui, pentru ca tu sa primesti cele mai bune servicii web.

Obligatia ta este sa ne furnizazi informatia care doresti sa o faci publica pentru clienti. De restul ne ocupam noi.

02.

Planificare

Stabilim obiectivele, facem o analiza a competitorilor si dam startul unei strategii web pentru redesign site web profesional.

Vom aplica cele mai bune practici atat in materie de web design cat si in programare folosid ultimele tehnologii in domeniu.

03.

Redesign site web

O identitate vizuala buna este vitala pentru succesul unei afaceri online. Logo-ul, culorile alese pe baza brandului, structura site-ului, designul adaptiv (responsive), optimizarea SEO on-page si off-page, optimizarea vitezei de incarcare si folosirea tag-urilor H1, H2 si H3 sunt rezeultatul unui site web profesional.

04.

Programare

Prin abilitati excelente de programare, vom face ca site-ul sa devina dinamic si administrabil devenind astfel un site web performant cu o interfata grafica originala si atractiva.

Realizam site-ul web in Wordpress, cu module si sectiune personalizate de la 0. La cerere, se poate utiliza Elementor Pro.

05.

Suport tehnic

Iti oferim suport tehnic gratuit 12 luni. Nu-ti face griji daca apar probleme cu site-ul web. Promitem rezolvarea lor in 24h de la sesizare.

Perioada de suport tehnic si mentenanta se poate prelungi dupa 12 luni, pretul fiind stabilit in functie de complexitatea site-ului web.

Redesgin site de prezentare / site web prefesional

Site web profesional

Redesign site web, web design sau redesign site web, indiferent cum ii spuneti, serviciul este acelasi.

Redesign-ul site-urilor web a devenit obligatorie pentru o firma daca doreste sa isi mareasca numarul de clienti si are grija ca site-ul afacerii sa functioneze cu ultimele tehnologii. Indiferent ca este vorba de un site simplu de prezentare sau site web mai complex acesta va fi imaginea firmei dvs. in mediul online si trebuie sa arate bine.

Daca detineti un site web mai vechi de 3-4 ani, care nu mai functioneaza corect sau are un design invechit, serviciul de redesign site web este ceea ce va trebuie.

Solicita Oferta
Site-uri Create de Perfect Pixel

Oferim tot ce este nevoie pentru un redesign site web complet - Pret: 450€

Un site web realizat de Perfect Pixel prin procesul de redesign are incluse toate serviciile necesare pentru ca acesta sa fie competitiv pe piata.

Servicii incluse - redesign site web

Redesign site web - Caracteristici Generale

01.

Redesign site web de la 0

Proiectul este inceput de la zero, astfel putem garanta pentru el. Analizam cat de bine este indexat in Google astfel incat decidem daca pastram structura site-ului (link-urile existente) si refacem doar designul sau refacem inclusiv structura pentru o indexare mai buna.

02.

Design Personalizat

Fiecare proiect de redesign este realizat in ton cu domeniul de activitate. Redesign-ul este realizat pe baza culorilor primare si secundare. Acestea sunt definite pe baza logo-ului firmei.

03.

Site web Responsive

Un site web responsive inseamna accesarea informatiei de pe orice dispozitiv (desktop, tableta sau telefon), avand un design adaptiv si organizat.

03.

Optimizare SEO

Optimizarea SEO este unul din cele mai importante aspecte in realizarea unui redesign site web profesional. Optimizarea SEO are un rol decisiv in listarea site-ului pe motoarele de cautare.

03.

Panou de Control

Aveti control asupra informatiei de pe site-ul dvs. web prin editarea textului, adaugarea de pagini noi, galerii foto, articole de blog sau inlocuirea imaginilor. Oferim video tutorial dedicat atunci cand este cazul.

03.

Experienta Utilizatorului

Site-urile sunt concepute avand viziunea unui vizitator care cauta informatia pe site. In structura si designul site-ului web, aplicam psihologia citirii si cea a culorilor pentru ca site-ul dvs. web sa fie usor de citit si navigat.

Solicita Oferta
Redesign site web
Proiecte Recente

Redesign Site Web - Site-uri Recente

Mai jos va expunem cele mai noi site-uri web realizate de Perfect Pixel.

Venkmar

Imobiliare

Tehnologii: php 7, mysql, html, css si javascript
Platforma: Personalizata
Domeniu: Imobiliare
Locatie: Bucuresti

Mai multe detalii

Rich Girls Studio Landing Page

Videochat

Tehnologii: php, html, css si javascript
Platforma: Personalizat
Domeniu: Videochat
Locatie: Bucuresti

Mai multe detalii

BRG Transeurope

Transport International

Tehnologii: php, mysql, html, css si javascript
Platforma: Wordpress
Domeniu: Transport
Locatie: Sibiu

Mai multe detalii
NU ITI FACEM DOAR SITE-UL, AVEM SI GRIJA DE EL.

Clientii Perfect Pixel

Clienti

Recenziile sunt preluate direct de pe Facebook fiind 100% autentice.

Redesign Site Web
Detalii oferta redesign site de prezentare

Pretul ofertei: 450€

Realizarea unui redesign site web cu Perfect Pixel include:

 • Redesign unic si modern
 • Programare web folosind HTML, CSS, JavaScript, PHP
 • Baza de date MySQL
 • Panou de administrare avansat
 • Optimizare SEO
 • Servicii realizare redesign site web de prezentare complete
 • Optimizare pentru mobil si tableta
 • Integrare Google Maps
 • Suport tehnic asigurat 12 luni
 • Sectiuni de slideshow sau interactive
 • Prelucrare foto
 • Texte si insertii Call-To-Action
 • Legaturi Social Media
 • Implementare sectiune de blog
 • Formulare Contact
 • Securizare site
 • Optimizare viteza de incarcare

Vreau oferta redesign site web complet la 450€

Site-ul web reprezinta o afacere online profitabila in 2021. Redesign-ul unui site web poate face diferenta dintre esesc si succes. Suntem dedicati si oferim servicii performante de redesign site web, redesign site de prezentare.