Perfect Pixel

Creare Magazin Online

Creare magazin online cu Perfect Pixel. Prezinta produsele si optimizeaza magazinul online pentru dispozitivele mobile si SEO.

Creare magazin online
Creare magazin online complet

Creare magazin online & web design cu preturi incepand de la 4500 RON

Perfect Pixel va oferim servicii premium de creare magazin online / creare magazin online profesional folosind ultimele tehnologii in domeniu: HTML5, CSS3, JavaScript, PHP 7.X, MySQL).

Procesul de creatie este urmat in detaliu pentru realizarea unui magazin online. Discutam in detaliu cerintele magazinului online atat despre design cat si despre functionalitatea acestuia. In urma discutiilor, continuam cu faza de proiectare, web design, scriera codului si realizarea modulelor necesare. Dupa finalizarea acestor pasi, publicam magazinul online pe internet si verificam functionalitatea acestuia pe server.

Un magazin online creat de Perfect Pixel se va incarca rapid prin optimizarea vitezei de incarcare, va fi listat in google prin optimizare SEO standard si sigur prin securizare standard.

Magazin online creat de Perfect Pixel
Perfect Design

Creare magazin online: Prin serviciile noastre profesionale vei avea un magazin online profesional.

Cum asiguram calitatea unui magazin online?
Realizare magazinului online de la concept la implementare

01.

Comunicare

Vom discuta in detaliu amanuntele magazinului online. Suntem atenti la tot ceea ce ne spui, pentru ca tu sa primesti cele mai bune servicii web.

Obligatia ta este sa ne furnizazi informatiile, produsele, pozele care doresti sa le faci publice pentru clienti. De restul ne ocupam noi.

02.

Planificare

Stabilim obiectivele, facem o analiza a competitorilor si dam startul unei strategii web pentru realizarea unui magazin online profesional.

Vom aplica cele mai bune practici atat in materie de web design cat si in programare folosid ultimele tehnologii in domeniu.

03.

Design magazin online

O identitate vizuala buna este vitala pentru succesul unei afaceri online. Logo-ul, culorile alese pe baza brandului, structura site-ului, designul adaptiv (responsive), optimizarea SEO on-page si off-page, optimizarea vitezei de incarcare si folosirea tag-urilor H1, H2 si H3 sunt rezeultatul unui magazin online profesional.

04.

Programare

Prin abilitati excelente de programare, vom face ca magazinul sa devina dinamic si administrabil devenind astfel un magazin online performant cu o interfata grafica originala si atractiva.

Realizam magazin online in Wordpress, cu module si sectiune personalizate de la 0. La cerere, se poate utiliza Elementor Pro.

05.

Suport tehnic

Iti oferim suport tehnic gratuit 12 luni. Nu-ti face griji daca apar probleme cu magazinul online. Promitem rezolvarea lor in 24h de la sesizare.

Perioada de suport tehnic si mentenanta se poate prelungi dupa 12 luni, pretul fiind stabilit in functie de complexitatea magazinului online.

Realizare magazin online / magazin online prefesional

Magazin online profesional

Creare magazin online, web design sau realizare magazin online, indiferent cum ii spuneti, serviciul este acelasi.

Crearea unui magazin online te va ajuta sa ajungi la un numar mai mare de clienti prin expunerea produselor tale online. Indiferent ca este vorba de un magazin online simplu sau magazin online mai complex acesta va fi creat cu folosid ultimele tehnologii.

Daca detineti un magazin online mai vechi de 3-4 ani, care nu mai functioneaza corect sau are un design invechit, serviciul de redesign magazin online oferit de noi va fi cu pret redus.

Solicita Oferta
Creare magazin online

Oferim tot ce este nevoie pentru un magazin online complet - Pret: 4500 RON

Un magazin online realizat de Perfect Pixel are incluse toate serviciile necesare pentru ca acesta sa fie competitiv pe piata.

Servicii incluse - magazin online

Creare magazin online - Caracteristici Generale

02.

Design Personalizat

Fiecare proiect de magazin online este realizat in ton cu domeniul de activitate. Design-ul este realizat pe baza culorilor primare si secundare. Acestea sunt definite pe baza logo-ului firmei.

01.

Modul Magazin Online

Status comanda, sistem de facturare extern, notificare automata client, plati online cu cardul, vouchere si discounturi pe bucata sau generale, filtre de produse etc.

03.

Magazin Online Responsive

Un magazin online responsive inseamna accesarea informatiei de pe orice dispozitiv (desktop, tableta sau telefon), avand un design adaptiv si organizat.

03.

Optimizare SEO Magazin

Optimizarea SEO este unul din cele mai importante aspecte in realizarea unui magazin online profesional. Optimizarea SEO are un rol decisiv in listarea site-ului pe motoarele de cautare.

03.

Panou de Control

Aveti control asupra informatiei/produselor de pe magazinul dvs. online prin editarea textului, preturilor, stocului, adaugarea de pagini si produse noi, galerii foto, articole de blog sau inlocuirea imaginilor. Oferim video tutorial dedicat atunci cand este cazul.

03.

Experienta Utilizatorului

Magazinele online sunt concepute avand viziunea unui vizitator care cauta produse pe magazin. In structura si designul magazinului online, aplicam psihologia citirii si cea a culorilor pentru ca magazinul dvs. online sa fie usor de citit, navigat sau comandat produse.

Solicita Oferta
Creare magazin online
Proiecte Recente

Creare Magazin online - Site-uri Recente

Mai jos va expunem cele mai noi site-uri web realizate de Perfect Pixel.

TaroTerapia

Magazin Online

Tehnologii: php 8.1, mysql, html, css si javascript
Platforma: WordPress / WooCommerce
Locatie: Bucuresti

Mai multe detalii

Camillen60

Produse Podologice

Tehnologii: php 8.1, mysql, html, css si javascript
Platforma: WordPress / WooCommerce
Domeniu: Produse Podologice
Locatie: Brasov

Mai multe detalii

BS Spange

Produse Podologice

Tehnologii: php 8, mysql, html, css si javascript
Platforma: WordPress / WooCommerce
Domeniu: Produse Podologice
Locatie: Brasov

Mai multe detalii
NU ITI FACEM DOAR SITE-UL, AVEM SI GRIJA DE EL.

Clientii Perfect Pixel

Clienti

Recenziile sunt preluate direct de pe Facebook fiind 100% autentice.

Creare Magazin Online
Detalii oferta magazin online

Pret: 4500 RON

Realizarea unui magazin online cu Perfect Pixel include:

 • Design unic si modern
 • Programare web folosind HTML, CSS, JavaScript, PHP
 • Baza de date MySQL
 • Panou de administrare avansat
 • Optimizare SEO
 • Servicii realizare magazin online complete
 • Certificat SSL inclus
 • Modul magazin online
 • Administrare produse si stocuri
 • Implementare facturare (modul extern)
 • Implementare plata cu cardul online (modul extern)
 • Optimizare pentru mobil si tableta
 • Integrare Google Maps
 • Suport tehnic asigurat 12 luni
 • Sectiuni de slideshow sau interactive
 • Prelucrare foto
 • Texte si insertii Call-To-Action
 • Legaturi Social Media
 • Implementare sectiune de blog (optional)
 • Formulare Contact
 • Securizare site
 • Optimizare viteza de incarcare

Vreau oferta magazin online complet la 4500 RON

Magazinul online reprezinta o afacere online profitabila in 2024. Realizarea unui magazin online poate face diferenta dintre esesc si succes. Suntem dedicati si oferim servicii performante de creare magazin online.