Termeni ╚Öi condi╚Ťii

S.C. Perfect Pixel Design S.R.L. denumit─â Perfect Pixel , este furnizor al serviciilor de web design, redesign web, optimizare site web, mentenan╚Ť─â web site, aplica╚Ťii web ╚Öi design grafic.

Introducere

Folosirea serviciilor sau a informa╚Ťiilor oferite pe site-ul┬áwww.perfect-pixel.ro┬ácorespund cu acceptarea de c─âtre utilizator a termenilor ╚Öi a condi╚Ťiilor de mai jos.

Termenii ╚Öi condi╚Ťiile se pot modifica periodic, utilizatorul av├ónd obliga╚Ťia s─â verifice actualiz─ârile de fiecare data c├ónd acceseaz─â acest site.

Descrierea serviciilor

www.perfect-pixel.ro este site-ul de prezentare al companiei S.C. Perfect Pixel Design S.R.L., firm─â de web design care ofer─â servicii de realizare / administrare website-uri ╚Öi redesign-ul acestora, optimizare SEO, mentenant─â website-uri, aplica╚Ťii online ╚Öi design grafic.

Con╚Ťinut ╚Öi drepturi de autor

Con╚Ťinutul ╚Öi designul site-ului apar╚Ťin Perfect Pixel ╚Öi sunt protejate de legisla╚Ťia privind drepturile de autor. Nu pute╚Ťi reproduce materialele afi╚Öate pe site f─âr─â a de╚Ťine o permisiune scris─â din partea Perfect Pixel Design S.R.L.. Contractul de prest─âri servicii ├«ncheiat ├«ntre Perfect Pixel Design S.R.L. ╚Öi clien╚Ťii s─âi confer─â dreptul acestora de a copia ╚Öi / sau printa por╚Ťiuni din con╚Ťinutul site-ului doar pentru uz personal, f─âr─â inten╚Ťia comercializ─ârii.

Perfect Pixel nu ├«╚Öi asum─â r─âspunderea, ├«n nici o situa╚Ťie, pentru nici o daun─â, pricinuit─â direct sau indirect, ca urmare a utiliz─ârii sau a ├«ntreruperii utiliz─ârii ori a lipsei informa╚Ťiilor ╚Öi serviciilor furnizate pe acest site.

Comenzi ╚Öi cereri pentru oferte de pre╚Ť

Comenzile sau cererile pentru oferta de pre╚Ťuri pot fi trimise utiliz├ónd formularele de pe acest site, e-mail sau telefon. Utilizatorul are obliga╚Ťia de a furniza datele corecte ╚Öi c├ót mai concrete cu privire la proiectul dorit. Perfect Pixel nu poate fi tras la r─âspundere sub nici o form─â pentru informa╚Ťii eronate din vina beneficiarului.

În cazul în care Perfect Pixel consideră o cerere sau o comandă ca fiind incompletă sau incorectă, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresă de e-mail furnizată.

Condiţii de utilizare a site-ului

Con╚Ťinutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o form─â ╚Öi prin nici un mijloc, f─âr─â consim╚Ť─âm├óntul ├«n scris al Perfect Pixel sau men╚Ťionarea sursei. Este permis─â distribuirea (share) site-ului www.perfect-pixel.ro sau a paginilor acestuia ├«n re╚Ťele sociale. Este permis downloadul con╚Ťinutului fiec─ârei pagini individuale din aces site doar ├«n scop informativ, necomercial, men╚Ťion├ónd sursa.

Limitarea r─âspunderii

Perfect Pixel este absolvit─â ├«n toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (f─âr─â a se limita la daune pentru pierderi de profit, ├«ntreruperea activit─â╚Ťii, piederea informa╚Ťiilor) ce decurg din utilizarea sau ├«ncapacitatea de utilizare a materialelor furnizate.

Dispozi╚Ťii finale

To╚Ťi utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni ╚Öi condi╚Ťii astfel ├«nc├ót accesarea acestuia presupune acceptarea ╚Öi acordul la preciz─ârile Perfect Pixel prev─âzute ├«n acest document.

Perfect Pixel ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica ├«n orice moment con╚Ťinutul acestui document, f─âr─â notificarea prealabil─â a utilizatorului. Modific─ârile f─âcute astfel sunt considerate a fi acceptate de c─âtre utilizator dac─â acesta continu─â s─â foloseasc─â site-ul.

Ultima actualizare : 06.03.2019