Perfect Pixel

Creare Catalog Online

Creare Catalog Online prin proiectarea unei platforme digitale cu produse, similar unui magazin online, fara posibilitatea de a cumpara.

Creare catalog online
Creare catalog online complet

Creare catalog online & web design cu preturi incepand de la 3500 RON

Perfect Pixel va oferim servicii premium de creare catalog online / creare catalog online profesional folosind ultimele tehnologii in domeniu: HTML5, CSS3, JavaScript, PHP 7.X, MySQL).

Procesul de creatie este urmat in detaliu pentru realizarea unui catalog online. Discutam in detaliu cerintele catalogului online atat despre design cat si despre functionalitatea acestuia. In urma discutiilor, continuam cu faza de proiectare, web design, scriera codului si realizarea modulelor necesare. Dupa finalizarea acestor pasi, publicam catalogul online pe internet si verificam functionalitatea acestuia pe server.

Un catalog online creat de Perfect Pixel se va incarca rapid prin optimizarea vitezei de incarcare, va fi listat in google prin optimizare SEO standard si sigur prin securizare standard.

Catalog online creat de Perfet Pixel
Perfect Design

Creare catalog online: Prin serviciile noastre profesionale vei avea un catalog online profesional.

Cum asiguram calitatea unui catalog online?
Realizare catalogului online de la concept la implementare

01.

Comunicare

Vom discuta in detaliu amanuntele catalogului online. Suntem atenti la tot ceea ce ne spui, pentru ca tu sa primesti cele mai bune servicii web.

Obligatia ta este sa ne furnizazi informatiile, produsele, pozele care doresti sa le faci publice pentru clienti. De restul ne ocupam noi.

02.

Planificare

Stabilim obiectivele, facem o analiza a competitorilor si dam startul unei strategii web pentru realizarea unui catalog online profesional.

Vom aplica cele mai bune practici atat in materie de web design cat si in programare folosid ultimele tehnologii in domeniu.

03.

Design catalog online

O identitate vizuala buna este vitala pentru succesul unei afaceri online. Logo-ul, culorile alese pe baza brandului, structura site-ului, designul adaptiv (responsive), optimizarea SEO on-page si off-page, optimizarea vitezei de incarcare si folosirea tag-urilor H1, H2 si H3 sunt rezeultatul unui catalog online profesional.

04.

Programare

Prin abilitati excelente de programare, vom face catalogul dvs. online sa devina dinamic si administrabil devenind astfel un catalog online performant cu o interfata grafica originala si atractiva.

Realizam catalog online in Wordpress, cu module si sectiune personalizate de la 0. La cerere, se poate utiliza Elementor Pro.

05.

Suport tehnic

Iti oferim suport tehnic gratuit 12 luni. Nu-ti face griji daca apar probleme cu catalogul online. Promitem rezolvarea lor in 24h de la sesizare.

Perioada de suport tehnic si mentenanta se poate prelungi dupa 12 luni, pretul fiind stabilit in functie de complexitatea catalogului online.

Realizare catalog online / catalog online prefesional

Catalog online simplu sau profesional

Creare catalog online, web design sau realizare catalog online, indiferent cum ii spuneti, serviciul este acelasi.

Crearea unui catalog online te va ajuta sa ajungi la un numar mai mare de clienti prin expunerea produselor tale online. Indiferent ca este vorba de un catalog online simplu sau catalog online mai complex acesta va fi creat cu folosid ultimele tehnologii.

Daca detineti un catalog online mai vechi de 3-4 ani, care nu mai functioneaza corect sau are un design invechit, serviciul de redesign catalog online oferit de noi va fi cu pret redus.

Solicita Oferta
Creare catalog online

Oferim tot ce este nevoie pentru un catalog online complet - Pret: 3500 RON

Un catalog online realizat de Perfect Pixel are incluse toate serviciile necesare pentru ca acesta sa fie competitiv pe piata.

Servicii incluse - catalog online

Creare catalog online - Caracteristici Generale

02.

Design Personalizat

Fiecare proiect de catalog online este realizat in ton cu domeniul de activitate. Design-ul este realizat pe baza culorilor primare si secundare. Acestea sunt definite pe baza logo-ului firmei.

01.

Modul Listare Produse

Modulul de listare a produselor este acelasi ca la un magazin online. Singura diferenta intre un catalog online si un magazin este ca pe un catalog online nu se poate adauga in cos produse si nu pot fi cumparate prin plasare de comanda.

03.

Catalog Online Responsive

Un catalog online responsive inseamna accesarea informatiei de pe orice dispozitiv (desktop, tableta sau telefon), avand un design adaptiv si organizat.

03.

Optimizare SEO Catalog

Optimizarea SEO este unul din cele mai importante aspecte in realizarea unui catalog online profesional. Optimizarea SEO are un rol decisiv in listarea site-ului pe motoarele de cautare.

03.

Panou de Control

Aveti control asupra informatiei/produselor de pe catalogul dvs. online prin editarea textului, preturilor, stocului, adaugarea de pagini si produse noi, galerii foto, articole de blog sau inlocuirea imaginilor. Oferim video tutorial dedicat atunci cand este cazul.

03.

Experienta Utilizatorului

Catalogul online sunt concepute avand viziunea unui vizitator care cauta produse pe catalog. In structura si designul catalogului online, aplicam psihologia citirii si cea a culorilor pentru ca catalogul dvs. online sa fie usor de citit, navigat sau vizualizat produse.

Solicita Oferta
Creare catalog online
Proiecte Recente

Creare catalog online - Site-uri Recente

Mai jos va expunem cele mai noi site-uri web realizate de Perfect Pixel.

TaroTerapia

Magazin Online

Tehnologii: php 8.1, mysql, html, css si javascript
Platforma: WordPress / WooCommerce
Locatie: Bucuresti

Mai multe detalii

Camillen60

Produse Podologice

Tehnologii: php 8.1, mysql, html, css si javascript
Platforma: WordPress / WooCommerce
Domeniu: Produse Podologice
Locatie: Brasov

Mai multe detalii

BS Spange

Produse Podologice

Tehnologii: php 8, mysql, html, css si javascript
Platforma: WordPress / WooCommerce
Domeniu: Produse Podologice
Locatie: Brasov

Mai multe detalii
NU ITI FACEM DOAR SITE-UL, AVEM SI GRIJA DE EL.

Clientii Perfect Pixel

Clienti

Recenziile sunt preluate direct de pe Facebook fiind 100% autentice.

Creare Catalog Online
Detalii oferta catalog online

Pret: 3500 RON

Realizarea unui catalog online cu Perfect Pixel include:

 • Design unic si modern
 • Programare web folosind HTML, CSS, JavaScript, PHP
 • Baza de date MySQL
 • Panou de administrare avansat
 • Optimizare SEO
 • Servicii realizare catalog online complete
 • Certificat SSL inclus
 • Modul listare produse
 • Administrare produse, stocuri, preturi
 • Optimizare pentru mobil si tableta
 • Integrare Google Maps
 • Suport tehnic asigurat 12 luni
 • Sectiuni de slideshow sau interactive
 • Prelucrare foto
 • Texte si insertii Call-To-Action
 • Legaturi Social Media
 • Implementare sectiune de blog (optional)
 • Formulare Contact
 • Securizare site
 • Optimizare viteza de incarcare

Vreau oferta catalog online complet la 3500 RON

Catalogul online reprezinta o afacere online profitabila in 2024. Realizarea unui catalog online poate face diferenta dintre esesc si succes. Suntem dedicati si oferim servicii performante de creare catalog online.