Servicii Web Design

Web Design

Oferim servicii complete de web design ce includ urmatoarele: achizitionare domeniu, gazduire, design unic cu panou de administrare, optimizare SEO, responsive web design (functional pe tableta si telefon), design email, tutorial video, pagina de facebook business, carte de vizita (bonus).

Pe scurt, ne comunici datele proiectului iar noi ne vom ocupa de restul.

Vezi Detalii
Servicii Redesign Web

Redesign Site Web

Serviciul de redesign include analiza site-ului, un raport cu problemele descoperite si rezolvarea acestora, design unic cu panou de administrare, optimizare SEO, responsive web design, design email, tutorial video, pagina de facebook business, carte de vizita (bonus).

Orice site mai vechi de 3 ani necesita o actualizare, o conectare la noutatile si trendurile din mediul online.

Vezi Detalii
Servicii Mentenanta Web

Mentenanta Web

Mentenanta web include monitorizarea site-ului, securizarea acestuia, actualizarea imaginilor si continutului, modificarea minimalista de design (culori, reorganizarea sectiunilor site-ului), optimizarea vitezei de incarcare, optimizarea imaginilor, optimizarea SEO on/off page.

Orice masina are nevoie de intretinere pentru a functiona in parametri optimi, un website functioneaza pe acelasi principiu, are nevoie de mentenanta web pentru a functiona corespunzator.

Vezi Detalii
Servicii Optimizare SEO

Optimizare SEO

Prin Optimizare SEO analizam codul website-ului si il actualizam conform documentatiei google, inregistram site-ul in directorul google, bing si altele, optimizam on-page (imagini, link-uri, viteza incarcare, titluri, cuvinte cheie, etc.)

O afacere reprezentata in mediul online printr-un site nu este indeajuns pentru a fi cunoscuta.

Vezi Detalii
Servicii Design Grafic

Design Grafic

Serviciul de design se refera la creare de carti de vizita, mape, pliante, meniuri de restaurant, logo, design aplicatii mobile, cataloage, postere si bannere stradale. Trimiterea design-ului se realizeaza in urmatoarele formate: PDF, AI, XD, PSD, SVG sau EPS.

Prin acest serviciu iti definim o noua identitate sau o imbunatatim pe cea veche.

Vezi Detalii
Servicii Aplicatii Online

Aplicatii Online

Serviciul de aplicatii online include site-urile de stiri/media, site de imobiliare, site de anunturi, catalog online de produse sau orice aplicatii cu baza de date personalizata.

Codlea Info, Info 1TV si Helen's place network sunt cateva exemple de astfel de site-uri.

Vezi Detalii

Incepe urmatorul proiect cu Perfect Pixel

Trimite-ne toate detaliile proiectului iar noi iti vom trimite oferta de pret.