Servicii Web Design

Web Design

Oferim servicii complete de web design ce includ următoarele: achiziționare domeniu, găzduire, design unic cu panou de administrare, optimizare SEO, responsive web design (funcțional pe tabletă și telefon), design email, tutorial video, pagină de facebook business, carte de vizită (bonus).

Pe scurt, ne comunici datele proiectului iar noi ne vom ocupa de restul.

Vezi Detalii
Servicii Redesign Web

Redesign Site Web

Serviciul de redesign include analiza site-ului, un raport cu problemele descoperite și rezolvarea acestora, design unic cu panou de administrare, optimizare SEO, responsive web design, design email, tutorial video, pagină de facebook business, carte de vizită (bonus).

Orice site mai vechi de 3 ani necesită o actualizare, o conectare la noutățile și trendurile din mediul online.

Vezi Detalii
Servicii Mentenanta Web

Mentenanta Web

Mentenanța web include monitorizarea site-ului, securizarea acestuia, actualizarea imaginilor și conținutului, modificarea minimalistă de design (culori, reorganizarea secțiunilor site-ului), optimizarea vitezei de încărcare, optimizarea imaginilor, optimizarea SEO on/off page.

Orice mașină are nevoie de întreținere pentru a funcționa în parametri optimi, un website funcționează pe același principiu, are nevoie de mentenanță web pentru a funcționa corespunzător.

Vezi Detalii
Servicii Optimizare SEO

Optimizare SEO

Prin Optimizare SEO analizăm codul website-ului și îl actualizăm conform documentației google, înregistram site-ul în directorul google, bing și altele, optimizăm on-page (imagini, link-uri, viteza încărcare, titluri, cuvinte cheie, etc.)

O afacere reprezentată în mediul online printr-un site nu este îndeajuns pentru a fi cunoscută.

Vezi Detalii
Servicii Design Grafic

Design Grafic

Serviciul de design se referă la creare de cărți de vizită, mape, pliante, meniuri de restaurant, logo, design aplicații mobile, cataloage, postere și bannere stradale. Trimiterea design-ului se realizează în următoarele formate: PDF, AI, XD, PSD, SVG sau EPS.

Prin acest serviciu îți definim o nouă identitate sau o îmbunătățim pe cea veche.

Vezi Detalii
Servicii Aplicatii Online

Aplicatii Online

Serviciul de aplicații online include site-urile de știri/media, site de imobiliare, site de anunțuri, catalog online de produse sau orice aplicații cu bază de date personalizată.

Codlea Info, Info 1TV si Helen's place network sunt câteva exemple de astfel de site-uri.

Vezi Detalii

Începe următorul proiect cu Perfect Pixel

Trimite-ne toate detaliile proiectului iar noi îți vom trimite oferta de preț.