Perfect Pixel

Promovarea afacerii gratuit – cum te pot ajuta rezultatele organice ?

octombrie 22, 2019 Site Web 3 minute de citit

Ultima actualizare pe 7 ianuarie, 2024

Rezultatele organice sau cum te poti folosi de aceasta metoda gratuita in promovarea afacerii gratuit.

In culisele luptei pentru primele locuri din rezultate se ruleaza sume impresionante de bani. Companiile mari aplica de mult timp modalitatile usoare si rapide catre castig. Cand ne gandim la rezultate si mai ales la cele rapide, ne vin in minte reclamele. Multi antreprenorii care doresc profituri mari si notorietate rapide,aleg frecvent aceasta modalitate de promovare afacere. Daca nu dispui de un buget pentru reclame platite, te poti baza pe rezultate organice, care sa iti creasca afacerea.

Promovarea afacerii gratuit in mod organic

Desi, acum reclama este cel mai simplu, usor si rapid mod de a creste profitul si a promova o afacere, multi uita sau neglijeaza cealalta modalitate de promovare,  gratuita. In aceasta goana dupa castiguri mari, intr-un timp scurt, sunt neglijate aceste aspecte importante precum cresterea sanatoasa, sigura si gratuita a unei afaceri. Multi au uitat ca roadele unei seminte plantate, se culeg dupa cateva luni!

Gandeste-te ca poate maine, nu vei mai avea posibilitatea de a te promova prin reclame platite. Daca ai un website bine pus la punct, optimizat si pe placul motoarelor de cautare, acest lucru iti va promova afacerea in mod gratuit.

Asadar, cand vine vorba de promovarea afacerii gratuit, site-ul web + motorul de cautare reprezinta combinatia pe care sa te focusezi.

Dar cum ajung clientii la tine daca motorul de cautare nu te pozitioneaza acolo unde trebuie? De ce nu se afla site-ul tau in rezultatele organice?

In primul rand, trebuie sa ai in vedere tot timpul ca un rezultat organic = promovarea afacerii gratuit.

Ce inseamna asta? Ca site-ul tau se afla in rezultatele cautarii atunci cand oamenii navigheaza folosind cuvinte relevante pentru afacerea ta. De obicei, se vor afisa in centrul paginii, dupa promovarile platite.

Pentru ca afacerea ta sa fie pe lista rezultatelor organice, este nevoie ca site-ul tau sa fie bine optimizat pentru Google.

Promovarea afacerii gratuit - cum te pot ajuta rezultatele organice ? imagine 1

Cateva sfaturi de care sa tii cont in promovarea afacerii gratuit prin metode organice:

  • Titlul paginii trebuie sa descrie cu acuratete continutul paginii, doar asa pagina ta va aparea in rezultate relevante.
  • Textul paginii trebuie conceput cu gandul la cei care vor sa iti viziteze site-ul si ce cuvinte folosesc ei in cautari. Pe scurt, incearca sa vorbesti pe limba clientilor tai atunci cand creezi continutul site-ului.
  • Imaginile. Pentru a ajuta motorul de cautare sa le identifice numeste-le corespunzator si conform cu ceea ce semnifica ele.
  • Foloseste titluri unice si descriptive pentru fiecare pagina a site-ului.

Optimizarea SEO ajuta la promovarea afacerii

Website-ul tau are nevoie de un SEO de calitate pentru a ajuta motorul de cautare sa gaseasca si sa inteleaga ce se petrece pe site. Motoarele de cautare prefera continut relevant si de calitate.

Pentru a te pozitiona mai sus fata de competitie trebuie sa fii atent la:

  1. Structura Site-ului
  2. Design
  3. Continut
  4. Viteza de Incarcare
  5. Securitatea site-ului

Ocupa-te inca de la inceput, asa cum trebuie de intreg site-ul si este posibil sa nu ai nevoie de reclame platite.

Nu te costa nimic pentru ca site-ul tau sa se afle in rezultatele organice astfel incat potentialii clienti sa ajunga la tine. Doar convinge motorul de cautare ca site-ul tau este potrivit pentru clientii tai. Pentru asta, trateaza cu atentie fiecare element al site-ului, fii original si respecta cerintele Google.

Daca ai nevoie de promovarea afacerii gratuit, iti trebuie un site web profesional care sa iti aduca rezultate organice.

Ne poti scrie si pe WhatsApp!

Ti-a placut? Distribuie articol
Ti-a placut acest articol?
DaNu

Ai putea fi interesat si de:

Incepe urmatorul proiect cu Perfect Pixel

Trimite-ne toate detaliile proiectului iar noi iti vom trimite oferta de pret.