În secolul în care trăim, un site web este un "must have". Prezența în mediul online este extrem de importantă pentru o imagine completă a afacerii dumneavoastră.

Steuart Henderson Britt spunea:"A face afaceri fără publicitate este ca și cum i-ai face cu ochiul unei fete pe întuneric. Tu vei ști ceea ce faci, în rest nimeni altcineva nu va afla."

La ultima evaluare din 2018, statisticile arată că 55.1% din populația globală are acces la internet. Europa este pe locul 2 după America de Nord cu cel mai mare procentaj global al persoanelor cu acces la internet. America de Nord are 95.0% urmată de Europa cu 85,2% iar România are un procentaj de 73,5%.

Un site web reprezintă cartea de vizită a unei afaceri în mediul online iar prin serviciile complete de web design vom aduce un plus valoare oricărei afacerii.

Design Site Personalizat

99%

Responsive - Adaptat la toate dispozitivele

99%

Design Email + Integrare

99%

Expertiza UI / UX

100%

Poate va întrebați de ce 99% și nu 100%? Pentru că 1% reprezintă procesul prin care noi stăm la curent cu toate noutățile din domeniu. "Nimeni, niciodată nu și-a finalizat ucenicia." - Goethe.

Clienții noștri beneficiază de asistentă gratuită și suport tehic pe o perioadă nedeterminată.

Cere Oferta de Pret!