Perfect Pixel

WordPress 5.3 – KIRK. Află ce îmbunătățiri și noi schimbări aduce noua versiune

noiembrie 13, 2019 Site Web 1182 Afisari

WordPress 5.3 – Kirk

De curand, a fost lansata cea mai recenta versiune WordPress, 5.3 care vine cu noi functionalitati de care se vor bucura atat dezvoltatorii web cat si utilizatorii. Denumita „Kirk”, in onoarea multi-instrumentalistului Rahsaan Roland Kirk, cea mai recenta si cea mai mare versiune de WordPress, promite sa ofere utilizatorului cele mai rafinate experiente.

Noua versiune WordPress 5.3 dezvolta si perfectioneaza editorul cu interactiuni mai intuitive si accesibilitate imbunatatita. Noile functii sporesc libertatea de proiectare, ofera optiuni de dispunere suplimentare si variatii de stil, pentru a permite designerilor sa controleze mai mult aspectul unui site.

Imbunatatiri in Block Editor

Aceasta actualizare introduce peste 150 de functii noi si imbunatatiri de utilizare, inclusiv suport imbunatatit pentru optimizarea  imaginilor.

Flexibilitate extinsa in design

WordPress 5.3 adauga instrumente si mai solide pentru crearea unor modele uimitoare de site-uri web.

  • permite impartirea paginii in sectiuni colorate
  • sunt acceptate acum latimi fixe ale coloanei
  • noile machete predefinite permit crearea unui continut pentru modele avansate de site-uri
  • optiunile suplimentare de vor permit setarea stilul preferat pentru orice bloc care accepta aceasta caracteristica.

Rotire automata a imaginii – Imaginile vor fi rotite corect la incarcare, conform datelor de orientare incorporate.

Controale imbunatatite ale sanatatii site-ului – Noile actualizari faciliteaza identificarea problemelor si vor evidentia zonele site-ului care pot avea nevoie de depanare.

Verificare e-mail de administrator – Acum se va solicita periodic sa confirmi ca adresa de e-mail este la zi cand te conectezi ca administrator. Acest lucru reduce sansa de a fi blocat pe site-ul tau daca iti schimbi adresa de e-mail.

Website-urile realizate in wordpress sunt printre cele mai bune si prezinta o serie de avantaje, atat pentru client cat si pentru dezvoltator. Pe platforma wordpress, dezvoltatorii web au posibilitati nemarginite de design si pot crea site-uri web uimitoare, indiferent de cerintele clientului. Afla mai multe despre avantajele site-ului wordpress.

Site-ul tau wordpress la un click distanta! Cere oferta de pret aici.

sau scrie-ne pe WhatsApp

Ai putea fi interesat si de:

Incepe urmatorul proiect cu Perfect Pixel

Trimite-ne toate detaliile proiectului iar noi iti vom trimite oferta de pret.