Perfect Pixel

Tot ce trebuie să știi despre beneficiile unui site WordPress – Cea mai folosită platformă din intreaga lume

iulie 9, 2019 Noutati Web, Site Web 605 Afisari

Creare site WordPress – Beneficii si avantaje

Dacă planifici dezvoltarea unui site web, ai două opțiuni de alegere. Fie optezi pentru un website personalizat, construit de la zero și perfect pliat pe nevoile afacerii tale. Fie alegi o tema predefinită, gratis sau contra cost, cu dezavantaje la pachet, bineînțeles. 

Creare site WordPress – cu ce este diferit?

Probabil îți surâde ideea folosirii unei teme gratis. Însă, aceste teme predefinite au multe dezavantaje. Primești pe o parte, pierzi pe alta! Despre dezavantajele unei teme predefinite, citeste aici.

Cu o varietate de instrumente, plugin-uri și caracteristici flexibile, WordPress este, fără îndoială, una dintre cele mai bune platforme pentru dezvoltarea de site-uri web.

Să aruncăm o privire asupra a ceea ce WordPress are de oferit:

1. Simplu și ușor de utilizat

Această calitate a ajutat WordPress să-și depășească concurența precum, Drupal sau Joomla, și să devină alegerea preferată a dezvoltatorilor web de pretutindeni . Ai posibilitatea să alegi o tema predefinită Wordpres sau să alegi un dezvoltator web, dacă dorești un design unic și personalizat.

2. Stabil și inovator

Similar cu tehnologia mobilă, WordPress rămâne la curent cu ultimele tehnologii, tendințe și nevoi ale utilizatorilor.

Funcțiile și scopul unui site web se pot schimba de-a lungul timpului, dar din fericire, WordPress este cu un pas înainte.

3. Opțiuni atractive de design

Poți alege dintr-o multitudine de design-uri. Aproape orice idee ai avea, ea poate fi realizată . WordPress permite dezvoltatorilor web să îți personalizeze creația așa cum dorești.

4. Flexibilitate

Cele peste 50.000 de pluginuri vor oferi site-ului tău funcționalități la care nici nu te-ai gândit. Poti alege orice funcționalitate de care are are nevoie afacerea ta. Totodată, vei avea un website adaptat la nevoile utilizatorilor de astăzi.

Creare site WordPress? Da, noi ne declarăm, fani WORDPRESS!

5.Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO)

WordPress face SEO accesibil, simplificând utilizarea tagurilor H1, H2 și H3, utilizarea cuvintelor cheie în URL-ul site-ului tău. Cu minime cunoștințe poți face și tu aceste lucruri. Panoul de administare  este destul de ușor de utilizat.

6. Structura optimă

Una dintre caracteristicile WordPress, care ajută SEO, este structura sa. Site-urile web în wordpress , cu structuri aerisite se încarcă mai rapid. Iar site-urile cu încărcare rapidă atrag vizitatori.

7. Gestionare ușoară a conținutului

Gestionarea conținutului nu a fost niciodată mai ușoară. Poți simplifica lucrurile și mai mult, prin inserarea de editori, autori, administratori, etc.

9. Capacitate de partajare

Schimbul este mai ușor ca oricând în comunitatea WordPress. Ai la dispoziție tot ce este necesar pentru a conecta conturile  de social media la site-ul web și pentru a distribui conținut pe diferite platforme.

10. Open source

Software-ul open source este un software al cărui cod sursă poate fi modificat sau îmbunătățit de oricine. WordPress este îmbunătățit în fiecare zi de mii de dezvoltatori. Această opțiune a atras dezvoltatorii din întreaga lume. Acestia, au contribuit cu noi caracteristici la platformă. Fluxul de pluginuri noi face WordPress mai convenabil și mai util în fiecare zi.

11. Responsive

Acest CMS este cea mai bună alegere dacă dorești ca site-ul tău să se adapteze perfect la orice dispozitiv. Indiferent de dispozitivul accesat site-ul în wordpress va oferi vizitatorilor o experiență minunată.

12. Funcționalitate

În timp ce dezvoltatorii de site-uri HTML includ doar funcționalitățile de bază,  WordPress duce conceptul la un nou nivel. Oferă o varietate de teme și plug-in-uri care ușurează personalizarea site-ului web și îmbunătățirea experienței utilizatorilor.

Mulți vor susține că există și alte opțiuni de software care oferă multe dintre beneficiile de mai sus. Dar, niciunul dintre ele nu le va oferi pe toate simultan, și nici unul nu se va ridica la valoarea, flexibilitatea și eficiența WordPress.

Dacă ai nelămuriri despre platforma WordPress, dă-ne un mesaj!  Vom fi bucuroși să te putem ajuta.

Dacă ai nevoie de un site wordpress, dă-ne de veste!

 

Ai putea fi interesat si de:

Incepe urmatorul proiect cu Perfect Pixel

Trimite-ne toate detaliile proiectului iar noi iti vom trimite oferta de pret.