Perfect Pixel

Tot ce trebuie s─â ╚Ötii despre beneficiile unui site WordPress – Cea mai folosit─â platform─â din intreaga lume

Acasa ┬╗ Blog ┬╗ Tot ce trebuie s─â ╚Ötii despre beneficiile unui site WordPress – Cea mai folosit─â platform─â din intreaga lume

Inapoi la Blog
iulie 9, 2019 Noutati Web, Site Web 246 Afisari

Creare site WordPress – Beneficii si avantaje

Dac─â planifici dezvoltarea unui site web, ai dou─â op╚Ťiuni de alegere. Fie optezi pentru un website personalizat, construit de la zero ╚Öi perfect pliat pe nevoile afacerii tale. Fie alegi o tema predefinit─â, gratis sau contra cost, cu dezavantaje la pachet, bine├«n╚Ťeles.┬á

Creare site WordPress – cu ce este diferit?

Probabil ├«╚Ťi sur├óde ideea folosirii unei teme gratis. ├Äns─â, aceste teme predefinite au multe dezavantaje. Prime╚Öti pe o parte, pierzi pe alta! Despre dezavantajele unei teme predefinite, citeste aici.

Cu o varietate de instrumente, plugin-uri și caracteristici flexibile, WordPress este, fără îndoială, una dintre cele mai bune platforme pentru dezvoltarea de site-uri web.

S─â arunc─âm o privire asupra a ceea ce WordPress are de oferit:

1. Simplu și ușor de utilizat

Aceast─â calitate a ajutat WordPress s─â-╚Öi dep─â╚Öeasc─â concuren╚Ťa precum, Drupal sau Joomla, ╚Öi s─â devin─â alegerea preferat─â a dezvoltatorilor web de pretutindeni . Ai posibilitatea s─â alegi o tema predefinit─â Wordpres sau s─â alegi un dezvoltator web, dac─â dore╚Öti un design unic ╚Öi personalizat.

2. Stabil și inovator

Similar cu tehnologia mobil─â, WordPress r─âm├óne la curent cu ultimele tehnologii, tendin╚Ťe ╚Öi nevoi ale utilizatorilor.

Func╚Ťiile ╚Öi scopul unui site web se pot schimba de-a lungul timpului, dar din fericire, WordPress este cu un pas ├«nainte.

3. Op╚Ťiuni atractive de design

Po╚Ťi alege dintr-o multitudine de design-uri. Aproape orice idee ai avea, ea poate fi realizat─â . WordPress permite dezvoltatorilor web s─â ├«╚Ťi personalizeze crea╚Ťia a╚Öa cum dore╚Öti.

4. Flexibilitate

Cele peste 50.000 de pluginuri vor oferi site-ului t─âu func╚Ťionalit─â╚Ťi la care nici nu te-ai g├óndit. Poti alege orice func╚Ťionalitate de care are are nevoie afacerea ta. Totodat─â, vei avea un website adaptat la nevoile utilizatorilor de ast─âzi.

Creare site WordPress? Da, noi ne declar─âm, fani WORDPRESS!

5.Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO)

WordPress face SEO accesibil, simplific├ónd utilizarea tagurilor H1, H2 ╚Öi H3, utilizarea cuvintelor cheie ├«n URL-ul site-ului t─âu. Cu minime cuno╚Ötin╚Ťe po╚Ťi face ╚Öi tu aceste lucruri. Panoul de administare┬á este destul de u╚Öor de utilizat.

6. Structura optim─â

Una dintre caracteristicile WordPress, care ajută SEO, este structura sa. Site-urile web în wordpress , cu structuri aerisite se încarcă mai rapid. Iar site-urile cu încărcare rapidă atrag vizitatori.

7. Gestionare u╚Öoar─â a con╚Ťinutului

Gestionarea con╚Ťinutului nu a fost niciodat─â mai u╚Öoar─â. Po╚Ťi simplifica lucrurile ╚Öi mai mult, prin inserarea de editori, autori, administratori, etc.

9. Capacitate de partajare

Schimbul este mai u╚Öor ca oric├ónd ├«n comunitatea WordPress. Ai la dispozi╚Ťie tot ce este necesar pentru a conecta conturile┬á de social media la site-ul web ╚Öi pentru a distribui con╚Ťinut pe diferite platforme.

10. Open source

Software-ul open source este un software al c─ârui cod surs─â poate fi modificat sau ├«mbun─ât─â╚Ťit de oricine. WordPress este ├«mbun─ât─â╚Ťit ├«n fiecare zi de mii de dezvoltatori. Aceast─â op╚Ťiune a atras dezvoltatorii din ├«ntreaga lume. Acestia, au contribuit cu noi caracteristici la platform─â. Fluxul de pluginuri noi face WordPress mai convenabil ╚Öi mai util ├«n fiecare zi.

11. Responsive

Acest CMS este cea mai bun─â alegere dac─â dore╚Öti ca site-ul t─âu s─â se adapteze perfect la orice dispozitiv. Indiferent de dispozitivul accesat site-ul ├«n wordpress va oferi vizitatorilor o experien╚Ť─â minunat─â.

12. Func╚Ťionalitate

├Än timp ce dezvoltatorii de site-uri HTML includ doar func╚Ťionalit─â╚Ťile de baz─â,┬á WordPress duce conceptul la un nou nivel. Ofer─â o varietate de teme ╚Öi plug-in-uri care u╚Öureaz─â personalizarea site-ului web ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea experien╚Ťei utilizatorilor.

Mul╚Ťi vor sus╚Ťine c─â exist─â ╚Öi alte op╚Ťiuni de software care ofer─â multe dintre beneficiile de mai sus. Dar, niciunul dintre ele nu le va oferi pe toate simultan, ╚Öi nici unul nu se va ridica la valoarea, flexibilitatea ╚Öi eficien╚Ťa WordPress.

Dacă ai nelămuriri despre platforma WordPress, dă-ne un mesaj!  Vom fi bucuroși să te putem ajuta.

Dac─â ai nevoie de un site wordpress, d─â-ne de veste!

 

Ai putea fi interesat si de:

Incepe urmatorul proiect cu Perfect Pixel

Trimite-ne toate detaliile proiectului iar noi iti vom trimite oferta de pret.