Perfect Pixel

Strategie și Design, ingredientele perfecte pentru un site web de calitate.

februarie 20, 2019 Site Web 864 Afisari
2 minute de citit

Un site web profesional este un prim pas in crearea unei identități excelente în online atunci când lansezi o afacere. Dacă afacerea ta există deja dar imaginea actuală nu te mulțumește, poți să îi dai un refresh prin mai multe metode. Însă, încă de la început ai nevoie de o strategie web. Dacă nu planifici și nu stabilești noile obiective, este posibil să dai greș.

Iată câțiva pași absolut necesari pentru a avea un site web profesional:

Definește proiectul, obiectivele de business dar și scopul site-ului web. Ce obiective dorești să îndeplinească site-ul tău? Să vândă, să prezinte afacerea, să informeze, etc…

Cumpără un domeniu, în caz că nu ai unul( ex: afacerea-ta.ro). Domeniul este numele site-ului. Recomandăm să fie relevant pentru domeniul de activitate al afacerii.

Stabilește locul de găzduire al site-ului. Contra-cost vei găsi spațiu de găzduire pe un server. Ai grijă pe cine alegi. Poți întâmpina probleme cu site-ul dacă serverul de găzduire nu este configurat și nu dispune de resursele necesare.

E nevoie de o analiză a competitorilor și a publicului țintă pentru a forma o strategie web eficientă.

Urmărește competiția, în special cea care se bucură de succes. Vezi cum se prezintă în fața utilizatorilor, ce le oferă și cum comunică cu ei.

Continuă cu procesul de design/ realizare site. Un site web profesional trebuie realizat respectând tematica, în conformitate cu întregul concept de branding si identitate. Stabilește culorile care să te reprezinte. Logo-ul și toate materialele promoționale vor menține același stil.

Stabilește structura site-ului (design, nr. de pagini, meniu, etc). Un dezvoltator web profesionist  va oferi servicii web personalizate pentru afacerea ta.

Fii atent la optimizare, pentru a asigura o mai bună vizibilitate a site-ului în motoarele de căutare.

Procesul de optimizare SEO, este vital și extrem de important pentru indexarea în Google.

Fără optimizare SEO, site-ul tău nu va avea poziții fruntașe în căutările utilizatorilor. Afla mai multe despre optimizare SEO.

 

Ai nevoie de un site web profesional? Spune-ne planul tău! Hai să îl facem vizibil!

 

Cu respect, Echipa Perfect Pixel.

Ti-a placut acest articol?
DaNu

Incepe urmatorul proiect cu Perfect Pixel

Trimite-ne toate detaliile proiectului iar noi iti vom trimite oferta de pret.