Perfect Pixel

Soluția pentru a nu mai pierde banii pe servicii web de slabă calitate

  Înapoi la blog
noiembrie 20, 2019 Site Web 98 Afisari
Salutare! Astăzi avem un mesaj important pentru tine.

Știm cu toții cum e treaba cu bugetele. Cum de multe ori ajungem să ne irosim banii și timpul pe produse/servicii care nu merită. Dacă am putea da timpul înapoi altele ar fi alegerile noastre și mulți bani am salva.

Poți schimba asta. Dacă ești la început de drum cu o afacere iar bugetul este limitat, nu ai voie să iei decizii greșite. De aceea, bugetul trebuie atent planificat și lăsat pe mâinile potrivite.

Dacă iți doresti o nouă imagine online pentru afacerea ta. Sau vrei să o imbunătațesti pe cea actuală. Aplică sfaturile de mai jos și nu pierde bani importanți.  

Stabilește un buget pe care îl pui la bătaie pentru prezența online

Fă-ți o idee despre ce înseamnă produsele și serviciile web ( să nu ți se vândă “gogoși”)

Studiază piață dezvolatorilor web și alege un partener de încredere, cu forme legale.

Ai găsit pe cineva? Nu te încrede 100%. Nici în recomandari de la cunoștințe nici în reclame.

Află despre ei. Studiază-le site-ul, pagina de facebook și orice informații care te pot ajuta să creionezi o părere.

Bun! Par de încredere :). Dar nu strică nici câteva păreri de la clienții anteriori. Fă un research și vezi ce feedback au primit.

Vizionează-le portofoliul. Iți plac proiectele realizate și stilul lor de lucru?

Alege un proiect din portofoliu și accesează-l. Face ceea ce este în descriere?

Fii atent la viteza de încărcare, design și modul de organizare. Cât de plăcută este navigarea și experiența utilizatorului?

Dacă te-au convins și totul pare ok, acum le poți cere o ofertă.

Ai putea să strangi mai multe oferte. Nu te îndrepta spre cel mai ieftin. Ieftin nu înseamnă neaparat slab calitativ cum nici scump nu înseamnă calitate. Alege-l pe cel care îndeplinește toate criteriile și se încadrează în bugetul propus.

Stabilește de la început toate detaliile si ce îți dorești cu exactitate. Cere prețul final. Fii atent la ceea ce îți spun că vor oferi în acel buget. Apoi verifică ce îți livrează la final. Să nu ai surprize!

Dacă se percepe avans, cere factură/ bon fiscal.

Pentru mai multă siguranță cere și un contract de prestări servicii cu toate detaliile proiectului ( ce primești, în cât timp, prețul total, etc ).

Implică-te constant și cere detalii despre evoluția site-ului. 

În mod normal, un dezvoltator web de încredere și transparent te pune la curent și îți cere aprobare pentru fiecare etapă. 

Când ai ajuns la final nu te grăbi cu plata. Fă propria testare. Verifică link-urile, design-ul și fii atent la navigare. Totul trebuie să fie ușor, intuitiv și fără bătăi de cap. Design-ul să fie plăcut și toate elementele funcționale. Testează meniul, butoanele, formularul și tot ce este prezent pe site.

Perfect. Acum ești posesorul unui site web profesional și afacerea ta are o imagine așa cum trebuie în online.

Munca cu site-ul nu se încheie aici. Trebuie să ai grijă în continuare de site-ul tău. Colaborează mai departe pentru mentenanță și suport tehnic. Vei avea nevoie. Uneori apar defecțiuni iar regulat apar actualizări.

Nu uita! O dată la 3-5 ani se recomandă un redesign. Lumea digitală evoluează, se imbunătățeste permanent. Site-ul web și afacerea ta trebuie să țină pasul!

Cam astea credem noi că sunt cele mai importante lucuri de luat in vedere atunci când alegi dezvoltatorul web. Mereu auzim povești neplacute din sfera serviciilor web. Mulți pierd timp și bani pe servicii web slabe și site-uri care nu au ce căuta pe piața online…

Evită astfel de situații, informează-te și fii implicat. Sunt banii, interesele și afacerea ta in joc!

Ține minte: Un site web este o investiție. Nu o cheltuială.

Dacă nu ai găsit dezvoltatorul web potrivit. Aruncă o privire peste portofoliul nostru. Ai putea să ne placi.

Începe următorul proiect cu Perfect Pixel

Trimite-ne toate detaliile proiectului iar noi îți vom trimite oferta de preț.