iulie 1, 2019 Redesign Site Web, Site Web 85 Afisari

Website profesional

Evident, am exagerat puțin când am atribuit site-ului „termen de valabilitate”. Însă, e adevarat ca un site mai vechi de 3-5 ani, nu mai e ce trebuie. Dacă nu a mai avut actualizări în tot acest timp, atunci e si mai grav.

Astăzi voi vorbi de câteva ingrediente, care combinate, reprezintă rețeta unui website profesional de calitate.

Dacă ai o afacere e musai să fii în online. Afacerea ta trebuie să fie prezentă pe cât mai multe canale. Fie că vorbim de website, rețele de socializare, reclame, etc. Tu trebuie să fii acolo! Să fii văzut!

De cele mai multe ori consumatorul din online vrea să știe despre cel de la care cumpără un produs sau serviciu. Deci, afacerea ta are nevoie de o casă în online. Un site web!

Este responsabilitatea ta cum arată această casă. Cum o amenajezi sau cât de bine ai grijă de ea.

Simpla existență a unui website, nu garantează succesul. Aspectul, modul de organizare, calitatea informațiilor, ușurința navigării, și nu numai, vor spune totul despre afacerea ta.

E momentul potrivit pentru o actualizare dacă observi că site-ul tău:

1. Arată învechit/neplăcut

Dacă ai sentimentul că site-ul tău nu pare în regulă și că nu arată bine din punct de vedere estetic, înseamnă că așa este. Dacă asta e impresia ta, gândește-te ce părere vor avea ceilalți.

Nu trebuie să ai cunoștințe în designul web. Asta este și ideea cu designul unui site. Să se adreseze utilizatorului si să îi ofere cea mai bună experiență.

Un site web mai vechi de 3-5 ani este demodat și nu mai răspunde nevoilor utilizatorilor de azi. Aspectul lui învechit va transmite neîncredere, neglijență și neprofesionalism.

Acest lucru îți va afecta afacerea. Piața online este extrem de dezvoltată și competitivă. Imaginea ta din online trebuie să fie impecabil prezentată. Altfel, clienții tai vor merge către serviciile și produsele competiției cu o imagine mai bună.

2. Nu este receptiv – nu este mobile friendly (nu se adaptează pe toate dispozitivele)

A fost atât de ușor în anii trecuți când se utiliza doar varianta desktop. Oamenii foloseau doar calculatorul și totul era mai simplu. În zilele noastre, oamenii sunt cu telefonul la purtător. Caută, cumpără sau vând tot felul de lucruri, printr-o simplă accesare de pe telefon.

Pentru a atrage și menține vizitatorii, un site trebuie să ofere utilizatorilor o navigare cât mai plăcută și ușoară, de pe orice dispozitiv. Asigura-te că site-ul tău are un design atrăgător, este ușor de folosit și oferă vizitatorului tot ce are nevoie atunci când navigheaza de pe mobil.

Un website profesional este un site responsive, bine structurat și plăcut cromatic.

3. Nu este adaptat cerințelor actuale

Cât de des verifici ce face concurența? Dacă nu ai făcut-o până acum. E momentul să începi. Vezi cum s-au adaptat și ei la schimbările și noutățile din online. Trendurile se tot schimbă dar trebuie să fii și tu pe val. Inspiră-te de la cei din top, analizează-le  site-urile și vezi cu ce își atrag clienții.

Doar cei care au înțeles comportamentul și așteptările utilizatorilor au mers mai departe în joc. Dacă nu poți oferi mai mult decât concurența, cel puțin fii pe picior de egalitate.

Când pornești o afacere asigura-te că site-ul este construit astfel încât să se poată dezvolta impreună cu afacerea. Să poți adăuga elemente și funcții suplimentare fără a fi nevoie de refacerea întregului site.

4. Nu funcționează corect404-not found

Designul nu este singurul lucru la care trebuie să te uiți. Dacă ai un site minunat, spectaculos dar care nu functionează corect, vizitatorii vor pleca. Deși imaginea contează, când vine vorba de utilizator și nevoile lui, prioritățile se schimbă. Da, adevărat! Un website trebuie să fie modern, atrăgător, de impact…. Dar nu doar atât.

Pentru noi, formula corectă a unui website este: Design plăcut + Organizare + Conținut + Viteză de încărcare + Funcționalitate + Navigare + Optimizare + Experiența utilizatorului =  Website Profesional și de Calitate

Dacă nu te ocupi de imaginea afacerii tale, a site-ului, și tot ce e nevoie, mai bine renunță. E clar că nu ai timp de afacerea ta și nu ești implicat pe cât ar trebui.

Dacă alegi să fii în online cu afacerea, atunci fă-o ca la carte. Nu este nici un secret. Doar fii în pas cu schimbările, oferă valoare și calitate, fii acolo pentru clientul tău și rezultatele nu vor întârzia să apară.

Site-ul tău strigă S.O.S?  Dă-ne un mesaj. Suntem pregătiți să îți oferim soluții care te vor ajuta să ai o imagine mai bună în online.

 

 

 

Începe următorul proiect cu Perfect Pixel

Trimite-ne toate detaliile proiectului iar noi îți vom trimite oferta de preț.