Perfect Pixel

Rezultatele organice – in ce masură iti vor promova afacerea

octombrie 22, 2019 Site Web 757 Afisari

Promovare Afacere – Rezultate organice sau cum sa-ti promovezi afacerea in mod gratuit

In culisele luptei pentru primele locuri din rezultate se ruleaza sume impresionante de bani. Companiile mari aplica de mult timp modalitatile usoare si rapide catre castig. Cand ne gandim la rezultate si mai ales la cele rapide, ne vin in minte reclamele. Multi antreprenorii care doresc profituri mari si notorietate rapide,aleg frecvent aceasta modalitate de promovare afacere.

Promovare Afacere in mod organic

Desi, acum reclama este cel mai simplu, usor si rapid mod de a creste profitul si promova o afacere, nu uita complet cealalta cale de promovare, cea gratuita. In aceasta goana dupa castiguri mari in timp scurt, sunt neglijate aceste aspecte importante precum cresterea sanatoasa, sigura si gratuita a unei afaceri. Multi au uitat ca roadele unei seminte plantate se culeg dupa cateva luni!

Gandeste-te ca maine nu vei mai avea posibilitatea de a te promova prin reclame. Insa, daca ai un website bine pus la punct, optimizat si pe placul motoarelor de cautare, acest lucru nu iti va afecta afacerea.

Asadar, cand vine vorba de promovarea afacerii in mod gratuit, site-ul web + motorul de cautare reprezinta combinatia pe care sa te focusezi.

Dar cum ajung clientii la tine daca motorul de cautare nu te pozitioneaza acolo unde trebuie? De ce nu se afla site-ul tau in rezultatele organice?

In primul rand, trebuie sa stii ca rezultat organic = promovare afacere gratuita. Ce inseamna asta? Ca site-ul tau se afla in rezultatele cautarii atunci cand oamenii navigheaza folosind cuvinte relevante pentru afacerea ta. De obicei, se vor afisa in centrul paginii, dupa promovarile platite.

Pentru ca afacerea ta să fie pe lista rezultatelor organice, este nevoie ca site-ul tau sa fie bine optimizat pentru Google.

Cateva sfaturi de urmat:

  • Titlul paginii trebuie sa descrie cu acuratete continutul paginii, doar asa pagina ta va aparea in rezultate relevante.
  • Textul paginii trebuie conceput cu gandul la cei care vor sa iti viziteze site-ul si ce cuvinte folosesc ei in cautari. Pe scurt, incearca sa vorbesti pe limba clientilor tai atunci cand creezi continutul site-ului.
  • Imaginile. Pentru a ajuta motorul de cautare sa le identifice numeste-le corespunzator si conform cu ceea ce semnifica ele.
  • Foloseste titluri unice si descriptive pentru fiecare pagina a site-ului.

Promovare Afacere prin Optimizare SEO

Website-ul tau are nevoie de un SEO de calitate pentru a ajuta motorul de cautare sa gaseasca si sa inteleaga ce se petrece pe site. Motoarele de cautare prefera continut relevant si de calitate. Pentru a te pozitiona mai sus fata de competitie trebuie sa lucrezi la cateva aspecte: Structura Site-ului, Design, Continut, Optimizare SEO si Viteza de Incarcare. Ocupa-te inca de la inceput asa cum trebuie de intreg site-ul si este posibil sa nu ai nevoie de reclame platite.

Nu te costa nimic pentru ca site-ul tau sa se afle in rezultatele organice astfel incat potentialii clienti sa ajunga la tine. Doar convinge motorul de cautare ca site-ul tau este potrivit pentru clientii tai. Pentru asta fa apel la calitate, fii original si respecta cerintele Google.

Vrei sa ai o pozitie mai buna in cautari cu webiste-ul? Da-ne un mesaj!

Ne poti scrie si pe WhatsApp!

Incepe urmatorul proiect cu Perfect Pixel

Trimite-ne toate detaliile proiectului iar noi iti vom trimite oferta de pret.