Perfect Pixel

Ce trebuie să știi atunci când ai in plan redesignul site-ului existent

iulie 16, 2019 Redesign Site Web, Site Web 618 Afisari

Redesign site – De la plan la implementare

Site-ul web este un instrument de marketing digital. El este un element cheie în vânzări, o carte de vizită online și un loc excelent de prezentare al produselor sau serviciilor.

De ce ai nevoie de Redesign site odată la 3-5 ani?

Piața web este extrem de dinamică iar dacă vrei să ții pasul și să fii in trend, trebuie să te adaptezi la noile schimbari. Mai mult, evoluția pieței web a schimbat și preferințele utilizatorilor care sunt astăzi, tot mai sofisticați. Astfel, cu ajutorul unui site web profesional și actualizat la timp poți avea o identitate vizuală excelentă care să mulțumească potențialii clienti.

Realizează o mini analiză înainte de actualizarea site-ului web:

1. Analizează funcționalitatea și erorile de pe website-ul actual

Înainte de a incepe procesul de redesign site trebuie să decizi ce aspecte și caracteristici dorești să se schimbe. Ce părți ale designului funcționează? Ce păstrezi, ce îmbunătățești și la ce renunți de pe vechiul site web? Că să fii sigur că nu uiți ceva, notează undeva totul.

Folosește Google Analytics pentru a vedea ce pagini ale site-ului web urmăresc vizitatorii tăi.

Lucrurile care nu funcționează sunt consumabile, încarcă inutil structura website-ului. Fie scapi de ele, fie le îmbunătățești.

2.Stabilește noile obiective

Atunci când decizi că site-ul tău trebuie actualizat și optimizat web, gândește-te la intregul tău planu. Fii cu gândul la obiectivele tale de afaceri și reactualizează site-ul web ținând cont de acestea. Reproiectarea site-ului va avea succes dacă este bazată pe o strategie web bună.

Planul și scopul website-ului trebuie să fie bine definite. Un site web profesional contribuie la eforturile de marketing și SEO. Nu te concentra doar pe aspectul și estetica design-ului.

3. Află care sunt utilizatorii

Pentru a crea cel mai bun site web pentru utilizatorii tăi,  trebuie să știi cine sunt și ce le place. Care sunt preferințele lor? Care este stilul lor de navigare? Ce cuvinte cheie folosesc?

Toate aceste informații te vor ajuta să realizezi o versiune a site-ului mai bună pentru ei și nevoile lor. Creează un website nou, perfect pentru nevoile afacerii tale cât și pentru utilizatori.

4.Verifică concurența

Privește concurența și vezi ce fac cei din domeniul tău? Cum stau cu site-urile web? Ce le oferă ei clienților?

Strânge idei bune de web și marketing. Inspiră-te de la site-urile web „așa da” și evită să faci precum cei din categoria „așa nu”. În orice caz, încearcă să ții pasul cu concurența și dacă poți diferențiază-te, într-un mod pozitiv.

5.Examinează conținutul site-ului web

O îmbunatățire a site-ului este ocazia perfectă pentru a crea și o nouă strategie de conținut.

Nu uita! Designul și conținutul unui site se completează. O nouă abordare a conținutului te poate ajută să propulsezi afacerea.

Prin conținut bun veți atrage noi utilizatori, posibili clienți și le veți menține interesul.

6. Asigura- te că este receptiv – Mobile friendly

Statisticile sunt clare: în ultimii ani navigarea pe mobil a depășit navigarea pe desktop.

Dacă ții la afacerea ta, obligatoriu ai nevoie de un redesign site din care sa rezulte un site profesional responsive și optimizat.

Fii pregătit cu un site web responsive, pentru acei consumatorii care doresc să cumpere rapid și ușor de pe telefon.

Un site web mobile friendly înseamnă design perfect, adaptabilitate și 100% funcționalitate, pe mobil. Structura site-ului, navigarea și conținutul, sunt excelente pentru telefonul mobil.

Tine cont de sfaturile de mai sus  dacă iți doresti o prezență atractivă și de impact în online. Nu trebuie să ignori nicio etapă, dacă vrei un site profesional, performant care să ajute afacerea să crească.

Fii obiectiv și fă o analiză corectă a site-ului tău actual. Fă o lista cu punctele forte dar mai ales, cu vulnerabilitățile. Muncește pentru cea mai bună identitate vizuală și pentru un site web perfect pentru businessul tău!

Nu uita! Experții recomandă actualizarea site-ului web o dată la 3-5 ani.

Ai nevoie de redesign site sau realizare site? Cere aici o ofertă de pret!

Dacă nu te descurci cu analiza site-ului, o putem face noi. Gratuit! Dă-ne un mesaj!

 

 

 

 

 

Incepe urmatorul proiect cu Perfect Pixel

Trimite-ne toate detaliile proiectului iar noi iti vom trimite oferta de pret.