Perfect Pixel

Cat de important este un site web pentru succesul unei afaceri?

martie 25, 2019 Site Web 905 Afisari

Majoritatea consumatorilor caută informațiile de care au nevoie în online. Potrivit Fundației eCommerce, 88% dintre consumatori vor căuta detalii despre produse, înainte de a face o achiziție online. Această tendință în comportamentul de cumpărare subliniază utilitatea unei prezențe online pentru afacerile de astăzi.

Site web afacere și prezentarea în online:

Dacă dorești ca afacerea ta să fie prezentă excelent și în online ai nevoie de un site web profesional.

Noi credem că un site web este precum sufrageria casei tale. Locul în care stai la povești cu musafirii. Vrei să le faci o impresie bună, să se simtă bine și să se reîntoarcă cu drag. Să te mai  viziteze.

Așa este și site-ul web. Locul de întâlnire al utilizatorului( posibilului client) cu afacerea ta. Ca atare, este extrem de important ca site-ul tău să fie primitor și să informeze sincer vizitatorul. Ce reprezintă brandul tău, ce tipuri de produse sau servicii oferi și ce grad de încredere pot avea in afacerea ta.

Orice expunere în online este un mijloc de comunicare și face parte din strategia de marketing a unei afaceri.

În strategia de promovare a unei afaceri sunt utilizate diverse tot mai des site-urile de social media. Însă, pentru a ajunge la consumatori, trebuie să ai acest “loc de întâlnire”, al consumatorului cu produsele și serviciile oferite.

Conținutul și informațiile pe care dorești să le transmiți publicului au nevoie de o “casă”. Fie că este vorba de postări de blog, prezentări de servicii / produse sau chiar vânzări directe. Ai nevoie de un punct de întâlnire.

Dar nu uita. Nu este de ajuns să ai un site web.

El trebuie să fie cât mai vizibil în motoarele de căutare. Când utilizatorii vor căuta în Google,  produse, servicii sau diferite brand-uri, tu trebuie să fii în rezultate. Ai nevoie de un site web profesional și optimizat, pentru a putea aduce o parte din acest trafic online către propria afacere.

Cu cât este mai bine optimizat site-ul pentru motoarele de căutare, cu atât ai mai multe șanse să ajungi la noi clienți.

Site web afacere și vânzările

Vânzările sunt vitale pentru fiecare afacere. Este singura modalitate prin care se menține în funcțiune o afacere. Maximizarea vânzărilor este cea mai bună modalitate de a îmbunătăți sănătatea și succesul afacerii.

Datorită prezenței online, poți ajunge la mai mulți consumatori. Cu cât ajungi la mai mulți utilizatori online, cu atât ai mai multe oportunități de a încheia o vânzare.

Dezvoltarea unui website nu aduce în mod automat clienți plătitori însă, cu siguranță procentul de potențiali clienți va fi în continuă creștere. Cu un site web bine pus la punct poți vindeți produse sau servicii în permanență. Nu trebuie să te implici în mod activ.

Potențialii clienți pot obține informațiile de care au nevoie de pe site-ul tău. Conținutul de pe site poate fi un eficient agent de vânzare. Prin modul de prezentare și informațiile oferite poți convinge vizitatorii de beneficiile produselor sau serviciilor tale.

Site web afacere si Credibilitatea

Pentru a ajunge la portofelul unui client ai nevoie de credibilitate. Imaginea ta în online trebuie să fie bine gândită și să inspire încredere.

O afacere fără un site web poate părea dubioasă. Majoritatea companiilor au un site web și sunt transparente în ceea ce privește activitatea desfășurată. Clientul trebuie să cunoască toate detaliile despre afacerea ta.

Ajutând consumatorii să îți cunoască afacerea, câștigi încredere. Este primul pas în construirea relațiilor de lungă durată cu clienții.

Site-ul îți oferă oportunitatea de a construi credibilitate și încredere. Iar conținutul unic și de calitate te poate diferenția de competiție. Site-ul web este adesea prima impresie a clienților cu privire la brand-ul tău.

Fii atent la aspectul website-ului. Ai nevoie de un design atrăgător.

Un sondaj realizat de Business 2 Community arată că 94% dintre oameni au afirmat că designul web este principalul motiv pentru care aceștia nu au încredere sau resping un site web.

Noi credem că orice afacere merită un website profesional. Dacă ai nevoie de site web afacere. Dă-ne un mesaj!

Ai putea fi interesat si de:

Incepe urmatorul proiect cu Perfect Pixel

Trimite-ne toate detaliile proiectului iar noi iti vom trimite oferta de pret.