Perfect Pixel

Beneficiile unui website personalizat în wordpress – Dezavantajele unei teme preconfigurate

august 12, 2019 Site Web 763 Afisari

Website WordPress Personalizat – Perfect pentru nevoile afacerii tale

In lumea moderna este de neconceput ca o afacere sa functioneze fara o forma de prezenta online. Drept urmare, fiecare client se asteapta ca firmele cu care interactioneaza sa aiba un site web de pe care pot obtine orice informatie. Cand incepi sa lucrezi la prezenta online, probabil cea mai grea decizie este proiectarea site-ului web.

Aici apare dilema! Sa aleg un site web personalizat sau sa optez pentru un sablon? In multe cazuri, tema preconfigurata, cu costuri mici si un design dragut pare cea mai inteleapta decizie.

Desi este usor, rapid si economic sa dezvolti un site web folosind aceste teme preconfigurate, noi nu le recomandam, decat in rare cazuri. Daca e musai sa fii in online si bugetul este extrem de mic, atunci poti alege o astfel de tema pentru inceput. Insa, daca  afacerea ta este valoroasa si iti doresti sa fie prezentata intr-un mod deosebit si original, cea mai buna alegere este website wordpress personalizat.

Iata motivele pentru care recomandam website wordpress personalizat pentru afacerea ta:

Creat pentru nevoile tale

Designul este planificat si dezvoltat in raport cu necesitatile afacerii dar si ale clientilor tai. Totul poate fi personalizat, in functie de strategia si obiectivul tau. Arhitectura si functionalitatile website-ului sunt construite in conformitate cu specificatiile tale si nu au aproape nicio limitare sau restrictie.

Poti avea un website unic
Cand ai creat afacerea, nu ai folosit aceeasi denumire, logo sau marca precum ale altor companii. De ce ai utiliza un design de site pe care toti ceilalti l-ar putea avea? Concurenta este prea mare si ai nevoie sa te diferentiezi pozitiv. Mai mult, clientii te pot confunda cu usurinta, daca nu te prezinti intr-un mod deosebit. Asadar, foloseste-te de propria viziune sau a unui designer si creeaza un website original care iti va consolida afacerea/brandul.

Flexibilitate la schimbari si imbunatatiri

Nimeni nu isi doreste ca afacerea sa stagneze sau sa nu creasca in timp. La fel este si cu site-urile. El trebuie sa se poata dezvolta impreuna cu afacerea. Cand utilizezi un sablon platit sau gratuit, esti limitat la functiile si capacitatile prestabilite. Astfel de lucruri nu se intampla cu un un website wordpress personalizat. Ai flexibilitatea de a personaliza functionalitatile si de a face modificari oricand consideri ca este necesar.

In orice caz, toate site-urile web trebuie actualizate la intervale regulate de timp. Ai grija sa fii la curent cu schimbarile si noutatile care apar. Fii consecvent, imbratiseaza noile tendinte si te vei bucura de credibilitate si un clasament bun in online.

Pregatit pentru scalare

Multe sabloane nu au capacitatea de a creste odata cu afacerea si nu ar fi o idee buna sa incepi un redesign al site-ului in mijlocul unui proces de crestere. Insa, site-urile web personalizate sunt perfecte pentru afacerile cu potential de dezvoltare. Site-urile wordpress sunt pregatite sa gestioneze un trafic mare pe masura ce compania se extinde.

Reduce viteza de incarcare

Pentru a satisface cat mai multi utilizatori, majoritatea dezvoltatorilor de site-uri si CMS-uri vin cu o multime de functionalitati incorporate. Problema cu site-urile predefinite este ca vin cu toate aceste functionalitati, indiferent daca ai nevoie sau nu de ele. Elementele inutile nu fac decat sa creasca complexitatea site-ului si sa ingreuneze structura care in cele din urma, vor afecta viteza de incarcare.

Construirea personalizata a site-ului iti va permite sa eviti multe functionalitati si elemente inutile. Cea mai buna solutie pentru o viteza de incarcare excelenta este un website curat cu functii si design optimizat.

WordPressul ajuta SEO – Clasificare mai buna in motoarele de cautare

O tema preconfigurata este posibil sa nu ajute la maximizarea SEO. Insa, atunci cand ai un site web personalizat astfel de detalii pot fi prelucrate in partea din spate a designului. Asta inseamna ca SEO va fi incorporat odata cu dezvoltarea site-ului iar ascensiunea in clasament va fi mai usor de gestionat si de realizat in timp. De asemenea, modelele personalizate de website-uri sunt concentrate si pe SEO front-end iar fiecare pagina va include continut bogat in cuvinte cheie, atat de iubite de motoarele de cautare.

Asigurarea calitatii
Temele preconfigurate nu sunt testate pentru afacerea ta, nevoile companiei sau chiar gazduirea web. S-ar putea sa functioneze excelent sau se pot ivi probleme greu de gestionat.

Ai nevoie de un website personalizat? Cere o oferta de pret!

Ne poti scrie si pe WhatsApp

 

Ai putea fi interesat si de:

Incepe urmatorul proiect cu Perfect Pixel

Trimite-ne toate detaliile proiectului iar noi iti vom trimite oferta de pret.