Perfect Pixel

Beneficiile unui website personalizat în wordpress – Dezavantajele unei teme preconfigurate

  Înapoi la blog
august 12, 2019 Site Web 67 Afisari

Website WordPress Personalizat – Perfect pentru nevoile afacerii tale

Se pare că in lumea modernă este de neconceput ca o afacere să funcționeze fără o formă de prezență online. Drept urmare, fiecare client se așteaptă ca firmele cu care interacționează să aibă un site web de pe care pot obține orice informatie. Când începi să lucrezi la prezența online, probabil cea mai grea decizie este proiectarea site-ului web.

Aici apare dilema! Să aleg un site web personalizat sau să optez pentru un șablon? În multe cazuri, tema preconfigurată, cu costuri mici și un design drăguț pare cea mai înțeleaptă decizie.

Deși este ușor, rapid și economic să dezvolți un site web folosind aceste teme preconfigurate, noi nu le recomandăm, decât în rare cazuri. Dacă e musai să fii în online și bugetul este extrem de mic, atunci poți alege o astfel de temă pentru început. Însă, dacă  afacerea ta este valoroasă și îți dorești să fie prezentată într-un mod deosebit și original, cea mai bună alegere este website wordpress personalizat.

Iată motivele pentru care recomandăm website wordpress personalizat pentru afacerea ta:

Creat pentru nevoile tale

Designul este planificat și dezvoltat în raport cu necesitățile afacerii dar și ale clienților tăi. Totul poate fi personalizat, în funcție de strategia și obiectivul tău. Arhitectura și funcționalitățile website-ului sunt construite în conformitate cu specificațiile tale și nu au aproape nicio limitare sau restricție.

Poți avea un website unic
Când ai creat afacerea, nu ai folosit aceeași denumire, logo sau marcă precum ale altor companii. De ce ai utiliza un design de site pe care toți ceilalți l-ar putea avea? Concurența este prea mare și ai nevoie să te diferențiezi pozitiv. Mai mult, clienții te pot confunda cu ușurință, dacă nu te prezinți într-un mod deosebit. Așadar, folosește-te de propria viziune sau a unui designer și creează un website original care îți va consolida afacerea/brandul.

Flexibilitate la schimbări și îmbunătățiri

Nimeni nu își dorește că afacerea să stagneze sau să nu crească în timp. La fel este si cu site-urile. El trebuie să se poată dezvolta împreună cu afacerea. Când utilizezi un șablon plătit sau gratuit, ești limitat la funcțiile și capacitățile prestabilite. Astfel de lucruri nu se întâmplă cu un un website wordpress personalizat. Ai flexibilitatea de a personaliza funcționalitătile și de a face modificări oricând consideri că este necesar.

În orice caz, toate site-urile web trebuie actualizate la intervale regulate de timp. Ai grijă să fii la curent cu schimbările și noutățile care apar. Fii consecvent, îmbrățișează noile tendințe și te vei bucura de credibilitate și un clasament bun în online.

Pregatit pentru scalare

Multe șabloane nu au capacitatea de a crește odată cu afacerea și nu ar fi o idee bună să incepi un redesign al site-ului în mijlocul unui proces de creștere. Insă, site-urile web personalizate sunt perfecte pentru afacerile cu potential de dezvoltare. Site-urile wordpress sunt pregătite să gestioneze un trafic mare pe măsură ce compania se extinde.

Reduce viteza de încărcare

Pentru a satisface cât mai mulți utilizatori, majoritatea dezvoltatorilor de site-uri și CMS-uri vin cu o mulțime de funcționalități încorporate. Problema cu site-urile predefinite este ca vin cu toate aceste funcționalități, indiferent dacă ai nevoie sau nu de ele. Elementele inutile nu fac decât să crească complexitatea site-ului si sa ingreuneze structura care in cele din urma, vor afecta viteza de încărcare.

Construirea personalizată a site-ului îți va permite să eviți multe funcționalități și elemente inutile. Cea mai bună soluție pentru o viteza de incarcare excelenta este un website curat cu funcții și design optimizat.

WordPressul ajută SEO – Clasificare mai bună în motoarele de căutare

O temă preconfigurata este posibil să nu ajute la maximizarea SEO. Însă, atunci când ai un site web personalizat astfel de detalii pot fi prelucrate în partea din spate a designului. Asta inseamnă că SEO va fi încorporat odată cu dezvoltarea site-ului iar ascensiunea în clasament va fi mai ușor de gestionat și de realizat în timp. De asemenea, modelele personalizate de website-uri sunt concentrate și pe SEO front-end iar fiecare pagină va include conținut bogat în cuvinte cheie, atat de iubite de motoarele de căutare.

Asigurarea calității
Temele preconfigurate nu sunt testate pentru afacerea ta, nevoile companiei sau chiar găzduirea web. S-ar putea să funcționeze excelent sau se pot ivi probleme greu de gestionat.

Ai nevoie de un website personalizat? Cere o oferta de pret!

Ne poti scrie si pe WhatsApp

 

Începe următorul proiect cu Perfect Pixel

Trimite-ne toate detaliile proiectului iar noi îți vom trimite oferta de preț.