Perfect Pixel

De ce am nevoie de redesign-ul site-ului web?

februarie 12, 2019 Redesign Site Web 897 Afisari
2 minute de citit

Redesign site web: cand ai nevoie de acest lucru?

De╚Öi ai un site web, este posibil ca acesta s─â nu func╚Ťioneze a╚Öa cum i╚Ťi dore╚Öti tu sau clientii tai. Site-ul trebuie s─â fie nevoile afacerii tale ╚Öi ale utilizatorilor. Este fix acel instrument, care ├«╚Ťi poate ├«ndeplini obiectivele de afaceri. Dac─â ai un site care nu functioneaz─â bine sau este mai vechi de 3-5 ani, atunci este urgent nevoie de redesign web!

Alege s─â ai o imagine de actualitate ╚Öi potrivit─â pentru clien╚Ťii t─âi. Vei putea atrage mai mul╚Ťi clien╚Ťi dac─â ai o prezen╚Ť─â excelent─â. ├Än online, competi╚Ťia este mare. Ai nevoie de un site profesional, personalizat pentru afacerea ta ╚Öi ├«n r├ónd cu standardele actuale din online.

Un site web actualizat ╚Öi cu o interfa╚Ť─â modern─â este primul pas c─âtre o identitate atractiv─â ├«n online.

In schimb, un site web neactualizat, ├«nvechit sau incomplet func╚Ťional transmite utilizatorilor:

 • neprofesionalism
 • ne├«ncredere
 • calitate indoielnic─â
 • afacere ne├«ngrijit─â
 • lips─â de respect

╚śtim cu to╚Ťii c─â imaginea vinde. ├Äns─â, noi mai credem c─â la fel de importante sunt experien╚Ťa utilizatorului ╚Öi optimizarea site-ului pentru motoarele de c─âutare (optimizare SEO).

Redesign site web cu focus pe Experien╚Ťa utilizatorului

În primul rând , testează viteza de încărcare. În secolul vitezei, utilizatorii nu au timp și nici nu-și doresc să aștepte prea mult. Paginile site-ului trebuie să se afișeze cât mai rapid ( 1-2 secunde).

Atentie la aspectul ╚Öi coloristica designului. Contrastul/culorile site-ului ╚Öi toate elementele de design, trebuie s─â fie atent alese. Navigarea pe un site nu trebuie sa deranjeze ochii cititorului. Nu ├«nc─ârca site-ul cu informa╚Ťii inutile sau cu elemente grafice agresive (flash-uri, gif-uri, anima╚Ťii ├«n exces). Totodat─â, ai grij─â la fontul de text ales. S─â fie cite╚Ť ╚Öi ├«n m─ârime potrivit─â.

Noul design web s─â fie responsive. Adic─â, accesibil de pe toate dispozitivele (laptop, tablet─â, telefon, etc).

Indiferent ce schimbări include redesign-ul web, păstrează în minte utilizatorul. Oferă-i o navigare plăcută și ușoară pe site-ul tău.

Redesign site web care include optimizarea pentru motoarele de căutare:

Cine are nevoie de SEO?

├Än mod normal, to╚Ťi posesorii de site-uri web! Optimizarea SEO (Search Engine Optimization), m─âre╚Öte calitatea unui site web, fiind un ├«ntreg proces de perfec╚Ťionare.

Fără optimizare SEO nu există strategie în online. În sens larg, este o componentă a marketing-ului cu ajutorul căreia cresc vizitatorii, cresc vânzările și implicit, profitul.

Un plan de redesign/ optimizare, pe scurt:

 • Design „friendly”- atractiv pentru vizitatori ╚Öi accesibil de pe orice dispozitiv
 • Con╚Ťinut relevant (acurate╚Ťe ╚Öi originalitate)
 • Titluri pe imagini ╚Öi link-uri
 • Imagini de mici dimensiuni
 • Optimizare site: meta taguri, meta descrieri, titluri, termeni cheie, link-uri etc.
 • Imbun─ât─âtire vitez─â de inc─ârcare
 • Pozi╚Ťie mai bun─â ├«n c─âut─âri

O afacere de succes ├«n online are nevoie de un site de actualitate care s─â ofere o experien╚Ť─â pl─âcut─â utilizatorului.

Nu uita nici de Google. Rela╚Ťia User Experience –┬á SEO ├«nseamn─â punctaj mai mare pentru site-ul t─âu. Deci, pozi╚Ťii mai sus ├«n c─âut─âri.

D─â-ne un mesaj ╚Öi afl─â ce probleme are site-ul t─âu si dac─â ai nevoie de redesign site web. I╚Ťi oferim gratuit o analiz─â a site-ului.

Ne po╚Ťi contacta ╚Öi pe e-mail contact@perfect-pixel.ro.

Ti-a placut acest articol?
DaNu

Incepe urmatorul proiect cu Perfect Pixel

Trimite-ne toate detaliile proiectului iar noi iti vom trimite oferta de pret.