Perfect Pixel

Realizare site Wordpress Slobozia

Realizare site prezetare Wordpress Slobozia / Creare site profesional Wordpress Slobozia

Site-uri Create de Perfect Pixel
Realizare site Wordpress de prezentare complet in Slobozia

Realizare site Wordpress Slobozia & Web Design Wordpress Slobozia cu preturi incepand de la 3500 RON

Cu membri ce depasesc 10 ani de experienta in wordpress web design si un numar de peste 1000 de proiecte in wordpress finalizate, Perfect Pixel va oferim servicii premium de realizare site wordpress / creare site wordpress folosind ultimele tehnologii in domeniu: HTML5, CSS3, JavaScript, PHP 7.X, MySQL.

Procesul de creatie este urmat in detaliu pentru realizarea unui site web. Discutam in detaliu cerintele site-ului atat despre design cat si despre functionalitatea acestuia. In urma discutiilor, continuam cu faza de proiectare, web design, scriera codului si realizarea modulelor necesare. Dupa finalizarea acestor pasi, publicam site-ul web pe internet si verificam functionalitatea acestuia pe server.

Un site web creat de Perfect Pixel se va incarca rapid prin optimizarea vitezei de incarcare, va fi listat in google prin optimizare SEO standard si sigur prin securizare standard.

Portofoliu Perfect Pixel
Perfect Design

Realizare site wordpress Slobozia: Prin serviciile noastre profesionale vei avea un site web profesional creat in wordpress Slobozia.

Cum asiguram calitatea unui site web in wordpress?
Realizare site wordpress Slobozia de la concept la implementare

01.

Comunicare

Vom discuta in detaliu amanuntele site-ului web. Suntem atenti la tot ceea ce ne spui, pentru ca tu sa primesti cele mai bune servicii web.

Obligatia ta este sa ne furnizazi informatia care doresti sa o faci publica pentru clienti. De restul ne ocupam noi.

02.

Planificare

Stabilim obiectivele, facem o analiza a competitorilor si dam startul unei strategii web pentru realizarea unui site wordpress profesional.

Vom aplica cele mai bune practici atat in materie de wordpress web design cat si in programare folosid ultimele tehnologii in domeniu.

03.

Design site web Slobozia

O identitate vizuala buna este vitala pentru succesul unei afaceri online. Logo-ul, culorile alese pe baza brandului, structura site-ului, designul adaptiv (responsive), optimizarea SEO on-page si off-page, optimizarea vitezei de incarcare si folosirea tag-urilor H1, H2 si H3 sunt rezeultatul unui site wordpress profesional.

04.

Programare

Prin abilitati excelente de programare, vom face ca site-ul sa devina dinamic si administrabil devenind astfel un site in wordpress performant cu o interfata grafica originala si atractiva.

Realizam site-ul web in Wordpress, cu module si sectiune personalizate de la 0. La cerere, se poate utiliza Elementor Pro.

05.

Suport tehnic

Iti oferim suport tehnic gratuit 12 luni. Nu-ti face griji daca apar probleme cu site-ul tau wordpress. Promitem rezolvarea lor in 24h de la sesizare.

Perioada de suport tehnic si mentenanta se poate prelungi dupa 12 luni, pretul fiind stabilit in functie de complexitatea site-ului web.

Realizare site de prezentare wordpress Slobozia / site web prefesional wordpress Slobozia

Site web profesional in Wordpress Slobozia

Realizare site wordpress Slobozia, web design wordpress sau creare site wordpress, indiferent cum ii spuneti, serviciul este acelasi.

Realizarea unui site web in wordpress a devenit obligatorie pentru o firma daca doreste sa isi mareasca numarul de clienti in Slobozia. Indiferent ca este vorba de un site simplu de prezentare in wordpress sau site web mai complex acesta va fi imaginea firmei dvs. in Slobozia.

Daca detineti un site wordpress mai vechi de 3-4 ani, care nu mai functioneaza corect sau are un design invechit, serviciul de redesign site web oferit de noi va fi cu pret redus.

Solicita Oferta
Site-uri Create de Perfect Pixel Slobozia

Oferim tot ce este nevoie pentru un site wordpress complet in Slobozia - Pret: 3500 RON

Un site wordpress realizat de Perfect Pixel in are incluse toate serviciile necesare pentru ca acesta sa fie competitiv pe piata din Slobozia.

Servicii incluse - realizare site wordpress Slobozia

Realizare site wordpress Slobozia - Caracteristici Generale

01.

Domeniu.ro & Gazduire / 1 an

Domeniu .ro si gazduire SSD, incarcare rapida, spatiu de stocare 1GB, trafic nelimitat, pana la 5 adrese de email, backup lunar. Pentru prelungirea serviciilor se achita anual 50€.

02.

Design Personalizat

Fiecare proiect de wordpress web design este realizat in ton cu domeniul de activitate. Design-ul este realizat pe baza culorilor primare si secundare. Acestea sunt definite pe baza logo-ului firmei.

03.

Site web Responsive

Un site web responsive in wordpress inseamna accesarea informatiei de pe orice dispozitiv (desktop, tableta sau telefon), avand un design adaptiv si organizat.

03.

Optimizare SEO

Optimizarea SEO este unul din cele mai importante aspecte in realizarea unui site web profesional in wordpress. Optimizarea SEO are un rol decisiv in listarea site-ului pe motoarele de cautare.

03.

Panou de Control

Aveti control asupra informatiei de pe site-ul dvs. web prin editarea textului, adaugarea de pagini noi, galerii foto, articole de blog sau inlocuirea imaginilor. Oferim video tutorial dedicat atunci cand este cazul.

03.

Experienta Utilizatorului

Site-urile sunt concepute avand viziunea unui vizitator care cauta informatia pe site. In structura si designul site-ului wordpress, aplicam psihologia citirii si cea a culorilor pentru ca site-ul dvs. web sa fie usor de citit si navigat.

Solicita Oferta
Realizare site wordpress Slobozia
Proiecte Recente

Realizare Site Wordpress - Site-uri Recente

Mai jos va expunem cele mai noi site-uri web realizate de Perfect Pixel.

TaroTerapia

Magazin Online

Tehnologii: php 8.1, mysql, html, css si javascript
Platforma: WordPress / WooCommerce
Locatie: Bucuresti

Mai multe detalii

Camillen60

Produse Podologice

Tehnologii: php 8.1, mysql, html, css si javascript
Platforma: WordPress / WooCommerce
Domeniu: Produse Podologice
Locatie: Brasov

Mai multe detalii

BS Spange

Produse Podologice

Tehnologii: php 8, mysql, html, css si javascript
Platforma: WordPress / WooCommerce
Domeniu: Produse Podologice
Locatie: Brasov

Mai multe detalii
NU ITI FACEM DOAR SITE-UL, AVEM SI GRIJA DE EL.

Clientii Perfect Pixel

Clienti

Recenziile sunt preluate direct de pe Facebook fiind 100% autentice.

Realizare Site Wordpress Slobozia
Detalii oferta site de prezentare in Wordpress Slobozia

Pretul ofertei: 3500 RON

Realizarea unui site web wordpress in Slobozia cu Perfect Pixel include:

 • Design unic si modern
 • Programare web folosind HTML, CSS, JavaScript, PHP
 • Baza de date MySQL
 • Panou de administrare avansat
 • Optimizare SEO
 • Servicii realizare site web de prezentare complete
 • Certificat SSL inclus
 • Gazduire web inclusa
 • Domeniu ro inclus
 • Optimizare pentru mobil si tableta
 • Integrare Google Maps
 • Suport tehnic asigurat 12 luni
 • Sectiuni de slideshow sau interactive
 • Prelucrare foto
 • Texte si insertii Call-To-Action
 • Legaturi Social Media
 • Implementare sectiune de blog
 • Formulare Contact
 • Securizare site
 • Optimizare viteza de incarcare

Vreau oferta site web wordpress complet in Slobozia la 3500 RON

Site-ul web in wordpress reprezinta o afacere online profitabila in 2024. Realizarea unui site wordpress in Slobozia poate face diferenta dintre esesc si succes. Suntem dedicati si oferim servicii performante de realizare site wordpress, creare site de prezentare in wordpress in Slobozia.