Perfect Pixel

Un nou algoritm de notare al site-urilor anun╚Ťat de Google

aprilie 15, 2019 Optimizare SEO 791 Afisari

Optimizare site Google

Așa cum ne-au obișnuit an de an, cei de la Google actualizează algoritmul de notare al site-urilor. Se pare că, și anul acesta vin cu schimbări care ar putea influenta website-urile existente.

Tu ai o optimizare site Google a╚Öa cum trebuie? Dac─â nu vrei s─â fii penalizat de Google, optimizeaz─â-ti site-ul la timp. Se pare c─â la finele lunii martie, Google a f─âcut c├óteva schimb─âri substan┼úiale ├«n algoritmul de notare. Drept urmare, clasamentul pozi╚Ťiilor se va modifica. Impactul acestor schimb─âri se va reflecta ├«n „nota final─â” acordat─â site-urilor. Ne a╚Ötept─âm ca vizibilitatea site-urilor pe motoarele de c─âutare s─â fie afectat─â.

Seria de update-uri în algoritmi au afectat multe site-uri. Unele au fost ridicate în clasament iar altele penalizate.

Pentru a ocupa pozi╚Ťii c├ót mai bune ├«n c─âut─âri trebuie s─â ╚Ťii cont de urm─âtoarele aspecte c─ârora Google le va acorda de anul acesta, o mai mare importan╚Ť─â.

Optimizare site Google – Focus pe Brand

Se pare că de acum inainte brandul detronează elementele tehnice SEO. Deși elementele SEO sunt extrem de importante în strategia de marketing, iată că anul acesta brandul este mai valoros. Google acordă un punctaj mult mai mare site-urilor care au avut căutări pe brand sau cuvinte cheie+brand.

Site-urile care au avut astfel de căutări vor înregistra creșteri spectaculoase.

Con╚Ťinut actualizat ╚Öi de calitate pe site

O alt─â schimbare vine ╚Öi ├«n privin╚Ťa punctajului pentru con╚Ťinut. Asta va ├«nsemna puncte ├«n plus, de la Google, pentru con╚Ťinut nou ╚Öi calitativ.

Optimizare site Google – Aten╚Ťie la Viteza de ├«nc─ârcare┬á

├Än articolele precedente am mai discutat despre importan╚Ťa vitezei de ├«nc─ârcare a unui site web, care este esen╚Ťial─â at├ót pentru indexarea site-ului c├ót ╚Öi pentru experien╚Ťa utilizatorului.

Iat─â ca, de anul acesta se va acorda ╚Öi mai mult─â aten╚Ťie vitezei de ├«nc─ârcare. Google va oferi un punctaj mult mai mare site-urilor cu ├«nc─ârcare rapid─â.

Vechimea site-urilor

Site-urile cu o existen╚Ťa online mai ├«ndelungat─â vor c├ó╚Ötiga pozi╚Ťii mai bune, chiar dac─â nu au o optimizare SEO perfect─â.

├Än trecut, Google sc─âzuse foarte mult importan╚Ťa vechimii unui site, ├«ns─â acum a rectificat acest indicator.

Dac─â vei sesiza schimb─âri negative ├«n ceea ce prive╚Öte traficul pe site, pozi╚Ťia ├«n c─âut─âri sau chiar volumul v├ónz─ârilor online, este posibil ca noile update-uri Google s─â fie cauza. Afl─â ce influen╚Ťeaz─â traficul de pe site.

Alege un site optimizat care respect─â c├ót mai multe cerin╚Ťe Google. Doar a╚Öa po╚Ťi ocupa un loc mai bun ├«n c─âut─ârile utilizatorilor online.

Click aici pentru un site optimizat Google!

 

Incepe urmatorul proiect cu Perfect Pixel

Trimite-ne toate detaliile proiectului iar noi iti vom trimite oferta de pret.