Perfect Pixel

De ce site-ul trebuie optimizat pentru toate dispozitivele?

Inapoi la Blog
februarie 11, 2018 Optimizare SEO, Site Web 755 Afisari

Site web responsive și de ce ai nevoie de el?

Un site web responsive este vital pentru orice afacere online. ├Än zilele noastre, aproape oricine are un telefon smart, un laptop sau chiar o tablet─â. Consumul de con╚Ťinut online s-a transformat ├«n dependen╚Ť─â iar telefonul mobil, a devenit o extensie a omului din secolul 21.

├Än aceste condi╚Ťii, proprietarii de afaceri online trebuie s─â satisfac─â nevoile ╚Öi preten╚Ťiile tot mai mari ale utilizatorilor de ast─âzi.

Deci, un site web optimizat este absolut necesar pentru ca afacerea ta on-line s─â interac╚Ťioneze perfect cu utilizatorii, posibilii t─âi clien╚Ťi.

Poate ╚Ötii ce este un site responsive. Dac─â nu ╚Ötii ├«╚Ťi explic─âm imediat.

Un site web responsive este site-ul optimizat pentru toate dispozitivele. Principalul scop este de a adapta design-ul, imaginile ╚Öi structura, ├«n func╚Ťie de device-ul de pe care este accesat. Fie c─â este accesat de pe laptop, tablet─â sau mobil, site-ul web responsive trebuie s─â fie 100% func╚Ťional, pe toate.

O scurt─â list─â cu caracteristicile unui site web responsive:

  • con╚Ťinut dinamic
  • meniu u╚Öor accesibil
  • navigare simpl─â ╚Öi rapid─â
  • butoane ├«n m─ârime corespunz─âtoare ( ├«n special pe mobil)
  • imagini optimizate pentru o ├«nc─ârcare mai rapid─â.
  • apelare rapid─â printr-un cod special

I╚Ťi propunem un mic test

Acceseaz─â-╚Ťi site-ul de pe un laptop ╚Öi de pe un mobil. Analizeaz─â ambele variante. Vezi cum accesezi meniul, butoanele ╚Öi paginile. Pe mobil, spa╚Ťiul este limitat, astfel structura site-ului necesit─â o foarte bun─â organizare.

Nu neglija textul ╚Öi fontul. Pentru a oferi o experien╚Ť─â pl─âcut─â utilizatorului, trebuie s─â fie u╚Öor de citit, aerisite ╚Öi ├«n dimensiuni corespunz─âtoare. Mobilul este cel mai folosit. Asigur─â-te c─â site-ul t─âu este fix ce trebuie.

Nu uita, c─â acestea ╚Öi multe altele sunt criterii importante atunci c├ónd Google face indexarea site-ului t─âu. Dac─â ai un site web, dar care nu este responsive nu vei fi listat ├«n pozi╚Ťiile frunta╚Öe.

Site-urile optimizate ob╚Ťin un punctaj mai mare de la Google.┬á

Perfect Pixel ├«╚Ťi ofer─â expertiz─â gratuit─â a site-ului! Afl─â ce ├«╚Ťi lipse╚Öte ╚Öi cum s─â te aliniezi cerin╚Ťelor actuale din mediul online.┬á

CERE EXPERTIZA GRATUITA!

 

Incepe urmatorul proiect cu Perfect Pixel

Trimite-ne toate detaliile proiectului iar noi iti vom trimite oferta de pret.