Perfect Pixel

Betty, versiunea 5.1 lansată de WordPress

februarie 25, 2019 Noutati Web 611 Afisari

WordPress 5.1, noua versiune numită „Betty”, în memoria vocalistei de muzică jazz, Betty Carter. Versiunea este disponibilă pentru descărcare sau actualizare în tabloul de bord WordPress.

După WordPress 5.0 a venit această versiune majoră. Noul editor de text al WordPress 5.1 se concentrează în special pe îmbunătățirea performanței generale a editorului.

Această versiune deschide calea pentru un WordPress mai bun, mai rapid și mai sigur, cu câteva instrumente esențiale pentru administratori și dezvoltatori.

WordPress va începe să trimită notificări administratorilor de site-uri care rulează versiuni învechite de PHP.

Când instalezi pluginuri noi, funcțiile WordPress Site Health vor verifica versiunea de PHP utilizată. Dacă pluginul necesită o anumită versiune WordPress te va împiedica să instalezi acel plugin.

WordPress 5.1 include cateva îmbunătățiri de performanță solide în cadrul editorului. Insa, mai multe îmbunătățiri ale performanței vor fi implementate în următoarele două versiuni.

Dacă ai un site in wordpress ai grijă să fie actualizat permanent.

Perfect Pixel realizează siteuri web în WordPress personalizate și adaptate nevoilor clienților. Implementăm orice design, convertim design-ul actual pentru WordPress 5.1 și realizăm module personalizate prin programare php & mysql.

Tot pe platforma wordpress 5.1, Perfect Pixel iți optimizează site-ul pentru a avea o optimizare SEO corectă și o încărcare a site-ului cât mai rapidă.

Dacă dorești realizarea unui site web de prezentare, catalog online de produse sau magazin online în wordpress 5.1, te putem ajuta cu procesul de creare. Hai discutăm despre următorul tău proiect și stabilim ceea ce dorești .

Noi ne asigurăm să fie actualizat și securizat. Clienții Perfect Pixel beneficiază gratuit de actualizarea și verificarea modulelor 1 dată pe lună în mod GRATUIT.

Tu beneficiezi de asistență gratuită? De când nu țiai actualizat site-ul tău wordpress?

Solicită o ofertă de preț pentru mentenanță sau crearea unui site web wordpress.

Incepe urmatorul proiect cu Perfect Pixel

Trimite-ne toate detaliile proiectului iar noi iti vom trimite oferta de pret.